Русија Свет

ФСБ износи детаље: Зашто је испаљен хитац упозорења

Руска Федерална служба безбедности саопштила је да је руски брод „Изумруд“ испалио хитац упозорења према украјинским бродовима тек након што су они игнорисали захтеве руске стране да се зауставе и наставили да изводе маневре.

ТЗВ. КОСОВО СЕ ПРИПАЈА АЛБАНИЈИ! Еди Рама прогласио уједињење! Зна се и датум!

Како се наводи, паљба са руског брода је изведена са раздаљине на којој се могло видети да је у питању хитац упозорења.

ДИРЕКТНО ИЗ УКРАЈИНЕ: ХАОС У ВРХОВНОЈ РАДИ ОПОЗИЦИЈА ПРЕКИНУЛА ЗАСЕДАЊЕ

ФСБ истиче и да су ту провокацију координисали припадници украјинске безбедносне службе, који су се налазили на украјинским бродовима, а њихов улазак у територијалне воде Руске Федерације је резултат директне наредбе кијевских власти.

НОВА ОПАСНОСТ ПРЕТИ СРБИМА СА КиМ! У среду ХАОС у Косовској Митровици, животи људи су у питању!

ФСБ је такође саопштио и целокупну хронологију јучерашњих догађаја у Керчком мореузу.

(субота) 21.30 Погранична служба обавестила је украјинске бродове шта ће се догодити у случају да пресеку границу Руске Федерације. Украјинска страна, међутим, није испунила захтеве Руске Федерације да преда захтев за пролаз кроз Керчки мореуз.

(субота) 22.23 Погранична служба обавестила је украјинске бродове да су територијалне воде Руске Федерације, на прилазу Керчком мореузу са стране Црног мора, затворене за пролаз.

УБИСТВО НА БЕЖАНИЈСКОЈ КОСИ! Упуцан мушкарац у мафијашком обрачуну!

(недеља) 03.45 Украјински бродови „Никопољ“ и „Бердјанск“ ушли су у воде где су се налазили бродови „Горловка“ и „Јани Капу“.

Украјински бродови су за време инцидента у Црном мору ослободили носаче бродских пушака и подигли цеви на угао од 45 степени, окретавши их у правцу руских бродова. ФСБ је, међутим, упозорио украјинске бродове да ће претњу употребе оружја тумачити као кршење међународног права.

(недеља) 10.35 Украијнски бродови обавестили су свој штаб да су притиснути од стране руских бродова.

(ВИДЕО) РАМА: WHAT THE F*CK! Албански премијер јавно ПСОВАО док је говорио о Србији, па му се сад и његови Албанци смеју!

(недеља) Од 10.35 до 18.30 Украјински бродови су били блокирани јужно од Керченског мореуза.

(недеља) 18.30 Украјински бродови су покушали да пробију блокаду руске пограничне службе. Руска страна упозорила је украјинске бродове о паљби упозорења у случају да изигноришу наредбу да се зауставе.

(недеља) 20.45 Након што је тај захтев изигнорисан, руски брод је донео одлуку да испали хитац упозорења у правцу украјинских бродова. Хитац је испаљен са раздаљине, тако да је могло да се уочи да је у питању паљба упозорења.

БРУТАЛНО УБИСТВО У ВАЉЕВСКОМ ЗАТВОРУ! Осуђеник К. Ј. (17) СЛОМЉЕНОМ КАШИКОМ УБО У ВРАТ цимера у болничкој соби!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ПРВА ФОТКА ДАРКОВЕ ТРУДНЕ ВЕРЕНИЦЕ: Поделила слику Лазића из болничке постеље, један детаљ говори више од хиљаду речи

СРБИЈА ЛАНСИРА СВОЈ ПРВИ САТЕЛИТ – НИЈЕ ШАЛА: За велики космички подухват сада имамо и знања и новца!

МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ УМИРАЛА ЧЕКАЈУЋИ НОВО СРЦЕ, А ОНДА ЈЕ ДОБИЛА НАЈВАЖНИЈИ ПОЗИВ: Тамара је гледала вести, а онда сазнала од кога је добила срце…

ЕВО ЗАШТО ДЕЦА УМИРУ ОД ЕКСТАЗИЈА: Све јачи тренд употребе дрога из кућне радиности, свака таблета може имати другачији састав

Вучић вечерас на РТС о убиству Оливера Ивановића и о Милану Радојичићу

(ВИДЕО) ХРВАТ БИО НА ОСТРВУ СМРТИ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН АМЕРИКАНАЦ И ПРЕЖИВЕО: То су километри џунгле, крокодили, најотровније змије, одатле се нико жив не враћа! Право је чудо како опстаје то племе!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat