rkbsemashko.ru
Занимљивости

(ФОТО/ВИДЕО) Чим су видели стомак Рускиње, хирурзи су заказали хитну операцију: Пронашли су 150 ексера и шрафова, и ту није био крај!

Рендгенско испитивање трбушне дупље показало је да страни објекти могу изазвати оштећење зидова желуца и зато су хирурзи препоручили хитну операцију под тоталном анестезијом.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Из желуца пензионерке из Русије хирурзи су извадили преко 150 ексера, матица и шрафова. Жена има 74 године и у болницу су је довели потпуно други проблеми (кардио-васкуларни), али је додатно испитивање открило језиве ствари.

Пензионерка је у центар за кардио-васкуларне болести Републичке клинике „Николај Семашко” стигла почетком децембра, наводи се на сајту ове медицинске установе.

Пацијенткињи је пружена сва потребна помоћ и њено стање је после лечења било стабилно, али остали су непознати узроци повишене телесне температуре. Тада јој је урађена гастроскопија, како би се проверила могућа анемија.

Докторка Ирина Голишева, која је обавила процедуру, утврдила је да су грло и једњак пацијенткиње у идеалном стању, али затим је ендоскоп открио неочекивани садржај желуца: у њему се налазила огромна количина страних тела. После детаљног прегледа докторка је утврдила да се ради о ексерима и шрафовима. Покушала је помоћу ендоскопа да их извади, али је успела да извуче само четири ексера. Није желела жену да излаже даљем ризику и хитно је позвала хирурге ради консултација.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

rkbsemashko.ru

Рендгенско испитивање трбушне дупље показало је да страни објекти могу да изазову оштећење зидова желуца и зато су хирурзи препоручили хитну операцију под тоталном анестезијом.

Међу уклоњеним страним телима били су дугачки ексери, велики шрафови, матице, резе за врата, делови арматуре дуги до 15 центиметара, па чак и сребрни ланчић финоће 925. На крају су из желуца извађена 152 метална предмета који су већ почели да оксидују, а нико осим саме жене није могао да каже колико дуго су се предмети ту налазили. После операције пацијенткиња је смештена на одељење за реанимацију и тренутно је њено стање стабилно.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

rkbsemashko.ru

Пацијенткиња не може да објасни како су се ексери и шрафови нашли у њеном стомаку, јер је после можданог удара делимично изгубила моћ говора. Према речима чланова њене породице, они нису ништа приметили, али су рекли да је патила од психичког поремећаја.

У септембру ове године хирурзи су у истој болници другој пацијенткињи из желуца извукли силиконску сонду, коју су јој лекари ставили пре 17 година после можданог удара ради исхране, а после заборавили да је изваде.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Христови на спавање одлазе гладни, оцу Владимиру се цепа срце када питају шта има за јело: Сузе породице која живи у леденој соби

ПРАВОСНАЖНО: Дабовићу потврђена казна од шест година затвора

Јанковић хоће да цепа Србију: Јака Војводина ван граница српске државе?!

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu