printscreen
Политика Србија

(ФОТО 18+) ЕРОТСКА ОПОЗИЦИЈА: ПАВЛОВИЋ ПОРНИЋЕМ ДО ГЛАСОВА! Пајтић одушевљен!

Душану Павловићу, потпредседнику странке Доста је било Саше Радуловића смеје се цела Србија, а бивши лидер ДС Бојан Пајтић је одушевљен његовом "стратегијом" за победу на изборима.

Наиме, Павловић је на свом Твитеру хтео да опљује по одлуци за Буџет 2018. године, али се жестоко обрукао и случајно окачио порнић са две геј девојке. И то не било какав, него хардкор, тинејџерке, Чехиње…

– Буџет 2018: Наредне године плаћамо 18 милијарди динара за казне и пенале. Скоро толико „штедимо“ на платама или пензијама. У полемици са министром Стефановићем сазнали смо да нико не зна за шта се казне плаћају – написао је он и – уместо правог линка окачио порнић који је гледао!

ХОРОР: Дечак (13) мајци одсекао главу, ставио је у кофу и све снимио, па видео поделио друговима

Овај садржај се баш свидео бившем председнику Демократске странке Бојану Пајтићу.

– Е па, колеге професори, овако се диже индекс цитираности. Генијално, колега – коментарисао је Пајтић испод овог твита.

(ВИДЕО) РУСИ УМИРУ ОД СМЕХА: НАТО конвој се заглавио у пољском блату, камион који је дошао да их чупа се преврнуо

Неспретног, несрећног и напаљеног Павловића, који је професор на Факултету политичких наука, и студенти су због овог кикса засули прозивкама.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ У ШКОЛИ У ВЕЛИКОЈ КРСНИ: Свештеник истеривао ђавола из ученице

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Вучић: Тражимо хапшење нападача на екипу ТВ Партизан

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПОЈАВИО СЕ СНИМАК БРУТАЛНОГ ПРЕБИЈАЊА ЧЛАНОВА ПАРТИЗАНА: Једног су газили док је лежао непомично на улици

СВИ БРУЈЕ О АЛБАНКИ КОЈА ЈЕ ПРОКУПЧАНИНУ ПОБЕГЛА ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ: А ево како је Шумадинац остао без жене! Замолила га да стану да позове сестру, а онда…

(ВИДЕО, ФОТО) КИЈАМЕТ СТИЖЕ У СРБИЈУ! ЗАБЕЛЕО СЕ НОВИ САД, ПАХУЉЕ СТИГЛЕ И У БЕОГРАД: Ново упозорење метеоролога, од вечерас очекујемо између 5 и 10 цм снега!

Извор: Информер

Оставите коментар