foto: Filip Plavčić/Dragana Udovičić/Privatna arhiva
Србија Хроника

(ФОТО) Злочини који су потресли Србију: ЈЕДНО ИМ ЈЕ ЗАЈЕДНИЧКО – И ДАЉЕ СУ МИСТЕРИЈЕ

Осврнућемо се на неколико убистава чији починиоци још увек шетају слободно, док породице жртава чекају правду.

Израз савршен злочин подразумева кривично дело иза којег нису остали никакви материјални докази који би указали на починиоца. Такви злочини нажалост нису реткост. Осврнућемо се на неколико убистава чиији починиоци још увек шетају слободно, док породице жртава чекају правду.

НАТО ТРУПЕ КРЕНУЛЕ НА РУСКУ ГРАНИЦУ: Ево зашто 35.000 наоружаних војника шаљу на Балтик!

Убиство Милице Барашин

Више од седам година је прошло од стравичног убиства Милице Барашин у Суботици. Несрећна девојка убијена је недалеко од своје куће, а убица још увек није пронађен.

Иако се око овог злочина тада подигла велика прашина, чини се да је јавност убрзо заборавила на судбину ове девојке. Истрага овог убиства још увек траје, а Миличина мајка Светлана Симендић не губи наду да ће починилац бити пронађен.

FOTO: PRINTSKRIN

Подсећамо, Милица Барашин убијена је 7. октобра 2010. године у суботичком насељу Зорка, на 50 метара од своје куће. Монструозни злочин починио је непознати мушкарац који ју је убио пресекавши јој главну аорту на врату и оставио њено обезглављено тело у локви крви.

(ВИДЕО/ФОТО) ДРАМА У БЕОГРАДУ: Власник прети да ће скочити с крова свог хотела због дуга од 300.000 евра

Убиство Велибора Вучуровића

Млади композитор Велибор Вучуровић убијен је 27. априла 2010. године у Новом Саду, док је шетао градом. Непознати нападач испалио је хитац који га је погодио у главу. Починилац још увек није пронађен.

Велиборова породица већ више од 7 година чека правду, и немају намеру да од исте одустану.

PRINTSCREEN/FACEBOOK

Подсећамо, Велибор је спорне вечери, нешто пре 21 сат, ишао Булеваром Јаше Томића у правцу Железничке станице. Био је сам, а пошто је падала киша, у руци је држао кишобран. Хитац га је оборио у близини раскрснице са Улицом Јована Храниловића. Пао је на плочник, а грађани и возачи који су се затекли на месту безуспешно су покушали да му помогну,али нажалост у томе нису успели.

(FOTO) ФОТОГРАФИЈЕ ДОКАЗ БРУТАЛНОСТИ Наташа на лицу има ПОДЛИВЕ, МОДРИЦЕ И ПОСЕКОТИНЕ

Убиство Јелене Марјановић

Певачица Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Од тренутка проналаска њеног беживотног тела јавност се не смирује.

Иако је за убиство осумњичен њен супруг Зоран Марјановић, који се тренутно налази у притвору, правда још увек није задовољена.

FOTO: PRINTSCREEN

О овом убиству развијене су многе теорије, саслушано је више од 14 сведока, појавило се мноштво трагова који би могли помоћи да починилац буде пронађен, међутим, истрага још увек траје.

ЛАЗУКИЋ ПОРУЧИО НАТАШИ БЕКВАЛАЦ: Врати ми 50.000 евра и добићеш слободу!

Подсећамо, Јелена Марјановић убијена је 2.априла на насипу у Борчи, када је са супругом и петогодишњом ћерком отишла на трчање. Њено беживотно тело пронађено је следећег дана у оближњем каналу. Усмрћена је са девет удараца у главу највероватније тупим предметом, за којим се, као и за починиоцем, још увек трага.

Убиство Ђорђа Андрејића

Шешељ се огласио након скандала са хрватском заставом и ево шта каже

Међу нерешеним злочинима је и убиство дечака Ђорђа Андрејића из села Мајиловац код Пожаревца, који је нестао на њиви 22. јула 2010. године.

У депоу Вишег суда и даље се налази нађена лобања која се сматра његовом, иако су вештаци утврдили да је опрана у варикини како би се уништили трагови ДНК и да је донета и подметнута са неког другог места.

Виши суд је за убиство дечака оптужио његову мајку, Марину Андрејић и осудио је на 20 година затвора, али је она ослобођена од стране Апелационог суда, у недостатку доказа.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Подсећамо, Ђорђе Андрејић је са мајком Марином отишао на њиву, одакле се после два дана вратила само она.

У потрази за Ђорђем данима је учествовало неколико стотина мештана Мајиловца, припадника полиције и Жандармерије.

БОЖИДАР СПАСИЋ ПРОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА ЛДП: Чедо, јеси ли паре од Мишковићеве отмице трошио на Миконосу?

Лобању Ђорђа Андрејића пронашли су ловци у атару села Мајиловца, 7. новембра прошле године, три месеца након његовог нестанка.

Марина Андрејeић је током првостепеног поступка порицала да је убила сина и тврдила да јој је првобитно признање изнуђено у полицији.

Било да се овде ради о убиству или отмици, виновници ће остати некажњени, јер за дечаком одавно више нико не трага.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЂУРИЋ: Тражићемо објашњење од Могерини!

Симоњанова: Изем ти немачки суверенитет

Инжењер уместо генерала: Куба добија новог председника Мигела Дијас Канела

Трамп: Нове санкције Русији „када их заслужи“

Извор: espreso.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue