Приватна архива
Друштво Србија

(ФОТО) Живо на ,,Радничком“: Нова управа, Корида у елементу!

После бура и оркана који су пре неколико година скоро угасили РФК Нови Сад, на Детелинари дувају неки нови, далеко позитивнији ветрови. Уместо главобоља и кошмара везаних за катанац, на популарном „Радничком“ сања се о експресном повратку у сам крем српског фудбала.

СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ: ВИШЕ НЕГО ИКАДА ПОТРЕБНО ПОДРЖАТИ ДОДИКА

Да ови снови имају уметељење, потврђују и последње кадровске промене – нови председник клуба јесте адвокат из Новог Сада Горан Караџић, иза којег је стала не само Детелинара, већ и низ угледних привредника, спортских радника и појединаца од реномеа. Судећи по виђеном, управна зграда „канаринаца“ неће више бити кужно место од којег се бежи, већ кошница око које ће се окупљати успешни и добронамерни.

(ФОТО) РУГАЈУ СЕ НАРОДНОЈ НОШЊИ – ПОНОВО ПРОВОЦИРАЛИ НА ГЕЈ ПАРАДИ!

– Свако ко искрено има РФК Нови Сад у срцу је добродошао у нови победнички тим, а мој превасходни циљ биће да окупим способну и посвећену екипу сарадника. Нисам човек од импровизације, у овај подухват се упуштам са јасном визијом, али и до танчина разрађеном стратегијом целокупног опоравка клуба, коју ћу ускоро изложити делегатима скупштине и широј јавности. Мој рад се базира на транспаретности и јасним, мерљивим резултатим, a очекујем да од мене, као „капитена“ у овом управном делу, до најситнијег шрафа, сви беспоговорно будемо војници клуба – каже Горан Караџић за наш лист и додаје да би жуто-плави већ за две године могли бити у Српској лиги.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ У ЛОЗНИЦИ, ГРАЂАНИ ЗГРОЖЕНИ: Мигранти направили камп на гробљу, скидају се голи и врше нужду поред споменика

– Имамо респектабилну екипу и тренутно смо, сигуран сам, без премца у петом рангу такмичења, али се тиме никако не задовољавамо, већ ћемо се појачавати на свим пољима, од играчких, преко оних у струци, до коначно кадровских. Нови Сад је институција и величина коју сви морамо да поштујемо и која заслужује најбоље и тражи најбоље да јој буду посвећени – децидан је нови први човек градског клуба.

КО ЈЕ ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ: ХЕРОЈ НА СМРТИ СВОГА СИНА

Овакву енергију препознала је и годинама пасивизирана „Корида“, која се на јучерашњој утакмици против Бачке из Ђурђева појавила у великом броју и правом фештом подсетила на најславније дане ове навијачке групе.

НАСТРАДАО ДЕСЕТОГОДИШЊИ ДЕЧАК! Тешка саобраћајна несрећа код Прокупља!

– Свакако да прија оваква атмосфера, уз готово суперлигашку посету и навијање, а верујем да ће на стадиону бити још више људи. Значи нам подршка Детелинаре – закључује Горан Караџић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски свештеници и стручњаци: Страшна јерес и верски рат прете православљу

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОРБАНА: Европа је стала уз нас

ЗАЕВ НА СКУПУ У СКОПЉУ: 30. септембар – ДАН ЗА ПИСАЊЕ ИСТОРИЈЕ

Националист

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu