Printscreen
Србија Хроника

(ФОТО) Жене преваранти харају Јагодином: Купују, а не плаћају, али на начин да им полиција не може ништа

Тражи да јој се уситне паре, купује најефтиније ствари и држи све време паре у рукама, кад продавац мало изгуби пажњу она врати паре у новчаник и каже како је дала.

(ВИДЕО) ПУТИН ПРИМЕТИО ДА ГА НЕКО ПРАТИ: Док је напуштао Сирију кроз прозор авиона је видео нешто на небу!

Касири и продавци у Јагодини страхују од две жене које су већ превариле десетак продавачица. Камера једне јагодинске продавнице усликала је жену која, како каже власник радње, покушава да превари радницу.

– Преварант који обмањује касире и продавце по радњама. Објавите слику како клошарка не би више никог зезнула, ради у пакету са још једном, бар је тако био случај у нашој радњи. Тражи да јој се ситне паре, купује најефтиније ствари и држи све време паре у рукама, кад продавац мало изгуби пажњу она врати паре у новчаник и каже како је дала.

ОПСАДНО СТАЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Све је почело када је певачица рањена у главу! У масовној тучи повређени ЗАТВОРСКИ ЧУВАР И ПОЛИЦАЈАЦ

– Покушали смо да пријавимо полицији, али рекли су нам да не можемо јер није украла више од 5.000 динара. Можемо само да је теретимо по приватној тужби – каже власник ове радње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путинова странка традиционално угостила Заветнике у Москви (ФОТО)

ВУЧИЋ О КРИТИКАМА ИЗ ЕУ: Кад бисмо увели санкције Русији и признали Косово, одмах би нас прогласили за шампионе!

(ВИДЕО) Мисија завршена: Први снимци повлачења руских авиона из Сирије

Извор: Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat