Загреб (Фото:Pixabay)
Регион

(ФОТО) ЗАГРЕБ ОБЛЕПЉЕН УМРЛИЦАМА: Издахнула је наша драга мајка, бака, Република Хрватска

Град Загреб освануо је облепљен необичним умрлицама. Аутор је обавестио како је преминула Република Хрватска.

ХОРОР НАДОМАК ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ: Девојка изодена ножем, извађена јој слезина, а све због јакне

Аутор смртовница обавештава грађане „којима је још стало“ да је у 27. години преминула Република Хрватска. Као датум смрти наведен је 1. јануар 2018. године.
На врху умрлице цитиране су наводне последње ријечи Слободана Праљка, по којима је он рекао: „Живите и борите се, немојте завршити као ја. Не предајте се никада!“, али за то нема никакве потврде.

ОВО ЈЕ ПРАЉКОВО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Било је запечаћено до његове смрти, ево шта је написао

Цео текст умрлице гласи: „У дубокој боли јављамо свим рођацима, пријатељима и држављанима, којима је још стало, тужну вест да је у 27. години живота након дуге и тешке борбе против лоповлука, корупције, ухљеба те због неизљечиве болести карцинома друштва издахнула наша драга, мајка, бака, домовина Република Хрватска (30.5.1990. – 1.1.2018.). Посlедњи испраћај ће се одржати на Тргу светог Марка, Загреб 1.12.2017.

ПРАЉАК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ, СВЕ ЈЕ ИЗРЕЖИРАНО: Теорије завере о самоубиству осуђеног ратног злочинца

Ожалошћени: већина хрватског народа, радници, студенти, млади, њихови родитељи, баке и дедови. Они који не могу донети венац и свећу за погинуле који су дали живот за домовину, запитајте се шта сте радили 1.12.2017. док се још нешто могло пreдузети, „уручити отказ уговора о раду саборским заступницима“ јавним суђењем саборским посланицима и политичарима за 27 година пљачке, силовања, кршења уставних и међународних закона, велеиздаје народа и националних интереса те увођење директне демокраtије!Почивала на сметлишту историје!“.

НОВИ ДЕТАЉИ СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: Страдао због фудбала?! Убиство Марка Маркуша уговорено у селу Станишићи у Републици Српској!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ РУСИЈЕ: Нов командант ратне авијације је пешадинац – зову га „челична песница“ и згазио је терористе у Сирији

Вучић у Генералштабу на пријему извештаја о стању у ВС

Најстарији ски-центар у Србији одлази у историју (ВИДЕО)

Милица Заветница ошинула по Кокану Младеновићу због блаћења српског народа

Извор: Кликс

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon