Printscreen facebook
Свет

(ФОТО/ВИДЕО) ЗОМБИЈИ ОКУПИРАЛИ БРИТАНСКЕ ГРАДОВЕ, ДЕЦА ВРИШТЕ: Језиви призори на улицама пуних наркомана! Зависност од ОВЕ опасне дроге постала епидемија!

Све више зомбија, како се у жаргону називају људи који су под утицајем опасне дроге спајс, свакодневно се може видети на улицама градова широм Велике Британије, а стручњаци упозорацају да је проблем већ попримио размере епидемије.

(ВИДЕО) БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ, СТИЖЕ СУДЊИ ДАН?! Родило се црвено теле у Израелу! Следећих 7 година кобне за човечанство!

Људи у једва свесном стању који се тетурају улицама, при чему праве покрете налик зомбијима из хорор филмова, све су чешћи призор без обзира на то да ли је дан или ноћ, тако да су полиција и лекарске службе оформиле специјалне тимове који са улица склањају наркомане.

Sent in by a follower (2 of 2) 👍This is across from The Salvation Army in Blackburn. The grounds these "people" are on are full of graves. They're doing this in a graveyard. No respect at all. And people are telling us we are wrong for highlighting this?Like and share Blackburn Spice Cadets please.#FUCK_SPICE

Posted by Blackburn Spice Cadets on Monday, 3 September 2018

Ова јако опасна синтетичка дрога која се пуши, може да се купи јако јефтино, за 5 фунти по кесици, што је и један од разлога што су ове шокантне сцене са људима налик запоседнутима ђаволом, честа појава у британским градовима.

(ВИДЕО) ЦЕО ЛЕСКОВАЦ БРУЈИ О ОВОМЕ: Директор школе на Роштиљијади лумповао с трбушним плесачицама пред ђацима! А онда се огласио: Све што се види на снимку није тачно!

Another Zombie Statue in Merthyr tydfil

Another Zombie Statue in Merthyr tydfilKindly sent by a loyal followerPosted in the public interest by http://spiceheads.co.uk/ to educate the public about the devastating effects of NPS Spice, Mental Health, Alcohol, homelessness and Bullying

Posted by Spice Heads on Saturday, 8 September 2018

Такође, зато што је јефтин, а на њега се јако брзо навлачи, спајс је одговоран за хаос који настаје у затворима као и за велики притисак на хитне службе.

(ВИДЕО) НАТЕРАЛИ СУ СИНА НАШЕГ ПЕВАЧА ДА КЛЕКНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ: Када је криминалац из Железника чуо Арканов глас, буквално је ПРЕБЛЕДЕО и ЗАНЕМЕО, а онда је…

„Недавно сам прва два сата смене потрошио само на људе који пуше спајс у некој зомби држави. Они то користе као ескапизам, начин да побегну од живота и реалности“, рекао је припадник спцијалног тима из Лидса.

Man Down in Mansfield

Man Down in Mansfield town center in front of innocent women and children. Kindly sent to us by Stephen CoynePosted in the public interest by http://spiceheads.co.uk/ to educate the public about the devastating effects of NPS Spice, Mental Health, Alcohol, homelessness and Bullying

Posted by Spiceheads.co.uk on Friday, 3 August 2018

Један од градова који је потпуно уништен спајсом (зачин) је Донкастер на југу Јоркшира, који је већ добио надимак Спајскастер (буре зачина).

(ВИДЕО) СТРАШНА ИСПОВЕСТ ЧУВЕНОГ ФУДБАЛЕРА: Потписао сам за Манчестер јунајтед, а онда сам упуцан у главу! Сада продајем хлеб

Kindly sent by Mickey Oldham, who was walking with his daughter and came across this in Barnsley.

Posted by Spice Heads on Sunday, 2 September 2018

Власница једне продавнице Зара Елиот (31) каже да је читав крај постао језив и застрашујући.

„Заиста је хорор. Виђам то из дана у дан. Видела сам човека којем је пена излазила на уста. Изгледао је као опседнут злим силама и викао је неке глупости. Поред њега је пролазила мајка са двоје мале деце када је једно од њих почело да плаче и виче ‘Мама, мама, је ли ово монструм?’. Потом смо га видели како пада и удара о земљу, растерујући ми купце. Нажалост, живим изнад продавнице тако да немам где да побегнем“ рекла је она.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Паметна ракета „скида“ терористу у Сирији

Welcome to Barnsley, sent by one of our loyal followers.

Posted by Spice Heads on Sunday, 2 September 2018

Стручњаци тврде да се епидемија коришћења ове опасне дроге шири са северозапада земље. Све су чешће слике из Манчестера, Ливерпула и Блекпула на којима се корисници спајса како беживотно леже на улицама са исповрађаном одећом. Великом брзином, ови застрашујући призори раширили су се по читавој Британији, а на велику жалост и по школама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ГОРСКА СЛУЖБА У АКЦИЈИ: ​Спасен немачки туриста на Дурмитору!

МИЛОРАД ДОДИК: Током посете Срегеја Лаврова у Бањалуци НА СНАЗИ ПРВИ СТЕПЕН ОБЕЗБЕЂЕЊА

ОТАЦ ГА ОТКРИО, САД ЈЕ ПОД ИСТРАГОМ: Руском репрезентативцу прети четворогодишња суспензија!

ЛАЗАР РИСТОВСКИ ПОМЕРИО ПРЕМИЈЕРУ КРАЉА ПЕТРА: Немам новца да завршим свој последњи филм!

ЧЕТИРИ ОД ЧЕТИРИ: Велики преокрет Црвене звезде против Антверпена, победа после минус 22

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed