pixabay.com
Америка Свет

(ФОТО/ВИДЕО) У ЧИКАГУ ГОРЕ НЕКО У СИБИРУ! ТЕМПЕРАТУРА СВЕ НИЖА, БИЋЕ -53! Америка се спрема за ЛЕДЕНУ АПОКАЛИПСУ: Ово је страшно!

Делови Сједињених Америчких Држава захваћени веома ниским температурама. У северној Минесоти ветар је температуру спустио на чак -51 степен.

МИСЛИ ДА ЈЕ ПРОКЛЕТА! Девојка убијеног Милоша на Звездари ВЕЋ ЈЕ САХРАНИЛА ЈЕДНОГ ДЕЧКА! Пре само две године и њему је ЖИВОТ МУЧКИ ОДУЗЕТ У ДИСКОТЕЦИ У ЧАЧКУ!

Америчка племена староседелаца у горњем Средњем Западу у САД помажу људима доносећи ствари за грејање због све хладнијих временских услова који су захватили тај регион.

СЕРГЕЈ – КОСОВО ЈЕ БИВША СРПСКА ПОКРАЈИНА

УБИЦА СА ЗВЕЗДАРЕ НАЛЕТЕО НА ЖЕНУ, АЛИ ЈЕ ОДУСТАО! Убио је Милоша, кренуо да се „олакша“, а онда се потукао са обезбеђењем! У ЋЕЛИЈИ ПЕВА И ТВРДИ ДА СУ ЊЕГА НАПАЛИ!

У Индијском резервату у Дакоти, велики број људи живи у деценијама старим зградама које су оронуле или у кућама које је влада изградила за случајеве природних катастрофа, попут урагана.

Америчка племена староседелаца у горњем Средњем Западу у САД помажу људима доносећи ствари за грејање због све хладнијих временских услова који су захватили тај регион.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Пронађено тело мушкарца испред хотела у Призренској

У северној Минесоти ветар је температуру спустио на чак -51 степен. Крис Фербенкс, једна од званичница староседелаца у Минесоти, казала је да је ситуација страшна и да се званичници труде да помогну.

(ВИДЕО) ЂИЛАС ВЕЋ ПОДЕЛИО ФУНКЦИЈЕ! Он би да буде председник државе, Јеремић министар иностраних послова, а Бошкић премијер! Сандуловић ОТКРИО ПЛАНОВЕ Савеза за Србију!

Температуре знатно испод нуле осетиће најмање 55 милиона људи, навео је раније ББЦ и додао да је ванредно стање проглашено у Висконсину, Мичигену, Илиноису, Алабами и Мисисипију, а власти у Ајови су упозориле грађане да током боравка на отвореном не удишу дубоко и не говоре много.

МАДУРО: Трамп наредио колумбијској мафији да ме убије! И даље планирамо да набављамо руско оружје!

Више хиљада школа је затворено, углавном на северозападу САД.

Амерички метеоролошки завод објавио је да би и само 10 минута боравка на оваквој хладноћи могло да доведе до озбиљних промрзлина.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВАЈ СЕРГЕЈ СТВАРНО МОЗГА НЕМА! Нови лидер „слободних грађана“ опет вређа тешко оболеле особе!

„Фејсбук“ представио алате за борбу против страног мешања у европске изборе

ОГЛАСИО СЕ НАПАДНУТИ ПОСЛАНИК СНС ФИЛИПОВИЋ: Следећи пут могу да добијем само бомбу испод кола! Ово је напад на мене и моју породицу

ПСГ СЕ РАСПАДА ЗБОГ СЕРГЕЈА!? САША ЈАНКОВИЋ ПЛАНИРА ДА СЕ ИСПИШЕ ИЗ СТРАНКЕ! Избор глумца за председника разочарао опозиционаре

Kurir.rs/ Agencije

Оставите коментар