Друштво Србија

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ШОКАНТНА ИСТИНА О ВУЧИЦИ УХВАЋЕНОЈ У БЕОГРАДУ: Зове се Цока, има власника, одрасла у кревету?

Ветеринари кажу да вучица није агресивна.

ЛЕГИЈА ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ О АРКАНУ: Његова гарда још увек постоји и делује по Србији!

Јуче је у свим медијима одјекнула вест да је у београдском насељу Миријево пронађена вучица. Мештани насеља били су видно уплашени и забринути за своју безбедност.

Нико још увек не може са сигурношћу да каже одакле је дошла, а на то питање одговор би могла да да истрага МУП-а која је у току. Ветеринари кажу да вучица није агресивна, а тренутно се налази у просторијама “ Ветерине Београд“.

СРАМОТА НА ЕВРОВИЗИЈИ – ЗВИЖДАЛИ СРБИМА И РУСИМА!

Женка која је, како се наводи, прешла дугачак пут, своје ново станиште имаће у Београдском зоолошком врту.

Међутим, на друштвеним мрежама појавиле су се информације о томе како је ова несрећна животиња доспела на улицу. Такође, наводи се да Цока има свог власника, и да борба за њен повратак кући тек предстоји.

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ СУ НАПАЛИ МИГРАНТИ: Либијац ме пресрео испред цркве и понудио 1000 евра за секс!

„ДОСТА СА ГЛУПОСТИМА! ЦОКА јој је име ! Има власника , одрасла је у кревету од своје 2. недеље живота!!! ДА ИЗГУБИЛА СЕ туђом грешком (не чак ни власника) и ДА слажем се да није ОК држати за љубимца све и свашта АЛИ ТО САД НИЈЕ БИТНО. Ствари нису црно беле!! Оно што је сад битно је добробит ОВЕ ЖИВОТИЊЕ. ДА ЛИ СТЕ СВЕСНИ шта ће се десити са животињом која је расла у кревету а сада је у кавезу!? Тј. да ли можете замислити како је њој сада!? ЗАШТО ЈЕ У КАВЕЗУ? – зато сто су пре нас обавештене полиција и ветерина, нажалост, није нам јављено чим се сазнало шта се дешава, него су звани надлежни! Да је нама јављено, исто као сто сам у 2х те ноци (кад ми је непозната девојка јавила да је хаос у М.М.Л вец сатима) за 5 мин сазнала КО је власник тако бих сазнала и пар сати раније и ЦОКА БИ БИЛА КОД КУЋЕ. АЛИ НЕ, СВЕ СЕ КРИЈЕ ! Е ово су последице тога! И ШТА САД? САД се опет нас троје труди да некако попегла ситуацију, јер нам је ЖАО Цоке!
ДАКЛЕ, НЕ нисмо ми звали надлежне, нисмо ми ОДЛУЧИЛИ да оде било где. МИ смо могли једино оно што смо и урадили, а то је ДА САРАЂУЈЕМО ! И ДА, надлежни ЈЕСУ испали крајње коректни и сарадљиви, и урадили оно што су морали/могли. И уопште није сад тема да ли неко воли ВБ, да ли неко воли власника, да ли неко воли зоо вртове, да ли је то баш 100% вук или 98%, овде је тема ЦОКА, и како моземо да јој помогнемо, што ћемо свакако покусати, уколико буде иоле у нашој моћи.“

(ВИДЕО) ОВАЈ НЕСТАНАК ЈЕ НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА: Све што је породици младића остало је кратак снимак!

DOSTA SA GLUPOSTIMA! COKA joj je ime ! Ima vlasnika , odrasla je u krevetu od svoje 2. nedelje zivota!!! DA IZGUBILA SE …

Posted by Andrijana Kozic on Saturday, 12 May 2018

НАРКО-БАБА (63) ШОКИРАЛА СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ: Узгајала траву у подруму, „занат“ испекла у Холандији

Подсећамо, бројне теорије које су се појавиле на друштвеним мрежама, али и у неким медијима, нису тачне, подсећају у Ветерини Београд. Оно што је унело панику међу Београђане је била лажна информација да је вучица растргла неке псе и да се понашала врло агресивно.

У Ветерини Београд подсећају да ће она добити свој нови дом у Золошком врту, чиме ће добити право станиште, можда са новим вучијим приновама.

МЕТЕОРОЛОЗИ ИЗДАЛИ УПОЗОРЕЊЕ: Ево какво нас време очекује сутра и прекосутра

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ О БЛАЈБУРГУ: Хрвати не схватају да им без нас нема опстанка!

ЗАВЕТНИЦИ РАСКРИНКАЛИ КРАЉЕВАЧКУ ВЛАСТ: ГАСЕ НЕПОСЛУШНЕ МЕДИЈЕ, МИЛИОНЕ ДАЈУ КУМОВИМА И РОЂАЦИМА!

(ВИДЕО) ЗВЕЗДА ЈУТЈУБА: Србин опонаша све нагласке бивше СФРЈ

ЗДРУЖЕНА АКЦИЈА ЕВРОПЕ У ПРИШТИНИ: Згазити одлуку УН!

Извор: espreso.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue