Foto: Printscreen/ Youtube
Друштво Србија

(ФОТО/ВИДЕО) ОБРАЗ УЗ ОБРАЗ И НА ОНОМ СВЕТУ: Овако су се волели Милена и Гага! Далеко од светла рефлектора била је то љубав премала за ЈЕДАН ЖИВОТ

Славна глумица Милена Дравић, које је преминула у 79. години, упркос болести била је активна до последњих атома снаге, а неретко је говорила о томе колико јој недостаје супруг Драган Николић.

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ДИВИ СРПСКОГ ГЛУМИШТА: Преминула Милена Дравић

„Недостаје ми, да му се насмејем, да ми узврати онај његов поглед и намигне“, емотивна је неколико месеци пре своје смрти била Милена Дравић.

Драган Николић и Милена Дравић важили су увек за складан брачни пар, а после глумчеве смрти, Милена је готово у сваком интервујуу помињала покојног супруга, што је сведочанство о великој љубави, прекраткој за један живот.

НАПУСТИЛА НАС ЈЕ У ТИШИНИ, НЕЧУЈНО АЛИ ПОНОСНО, КАКО ЈЕ И ЖИВЕЛА: Овако је Милена Дравић провела своје последње дане…

Упознали су се на сминају филма “Хороскоп” 1969. Године. Милена је већ тада уживала велику популарност, била је једна од највећих звезда Југославије, а Гага се још увек борио за своје место, био му је то тек четврти филм.

Венчали су се 1971. године у паузи снимања.

„Снимали смо у Звездарској шуми, драму Душка Радовића “Како су се волеле две будале”. Кад нам је редитељ Аца Ђорђевић дао слободно време за ручак, Драган и ја смо скокнули до Општине Врачар да се венчамо. Тако је било, венчали смо смо се у паузи за ручак“, говорила је Милена Дравић.

О јачини њихове љубави за живота често је говорио и Драган.

(ВИДЕО) ПОМЕНУЛА ДРУГИ КОСОВСКИ БОЈ, ПА ЗАПАЛИЛА ТВИТЕР: Погледајте ТВ гостовање бивше градске секретарке за културу

„Увек морају да постоје толеранција и разумевање, па онда све остало. За брак који траје дуже од 30 година, може да се нађе више разлога да се он прекине, него да опстане. Сматрам да је најлакше нешто пресећи и завршити, много је теже борити се. Понекад и мала свађа може да освежи дан. Понекад је потребно бити и љубоморан јер је и то један од показатеља љубави, само што ја нисам то показивао. Што се неких свађа тиче, Милена је увек била гласнија, али је и брже праштала.“

О томе колико је њихова љубав била снажна и колико су били једно, сведоче речи Радета Шербеџије:

„Гага је био највећи лаф који се појавио на београдском асфалту. Својом мађионичарском магијом знао је да од Драгана постане Драган и Милена. Знали су у пару тако засијати. Гаго, мој драги, пре пар месеци рекао си ми: “Рашо, ти ниси мој филмски брат, ти си мој прави брат.”. Гаго, ти ниси само мој брат, ти си брат свих нас Милена. Ти сад мораш бити Милена и Драган“, говорио је глумац, кроз сузе, на сахрани Драгана Николића.

ЗАЈЕЧАРАЦ ПОБЕГАО ИЗ ЗАТВОРА У СРБИЈИ ПА ПОТЕГАО НОЖ: Покушао да силује младу Црногорку (18) у Бару, али му се отела

Глумачки пар прославио је у шоу програму „Образ уз образ“ који је емитован у периоду 1972-1974. Укупно је снимљено и емитовано 18 епизода. Шоу је био конципиран као комбинација скечева и музичких нумера, а у њему су учествовали многе у то време популарне личности као што су Миодраг Петровић Чкаља, Ђуза Стоиљковић, Јосипа Лисац, Седморица младих, Лео Мартин, Арсен Дедић итд.

Постоје неке љубави којима је суђено да се догоде. Управо таква је била и љубав између Милене Дравић и Драгана Николића, о којој је причала цела бивша Југославија. Та ванвременска и необична љубав двоје колега је инспирисала и била пример свима како треба да воле.

Милену и Драгана раставила је смрт после 45 године брака.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НОВИ РУСКИ ШАМАР САД: Подаци министарства финансија изненадили и највеће оптимисте! САНКЦИЈЕ ДОЖИВЕЛЕ ПОТПУНИ КРАХ

ИВИЦА ДАЧИЋ: Волео бих да имам противкандидата, али тај мора да изађе са политиком другачијом од моје! Ако изгуби, мораће да оде!

(ФОТО) ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Лидл је још 1972. постајао у ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ

Погледајте шта нас чека: Неприродне врућине у Србији ће трајати све до овог датума, а онда нам стижу црни облаци и кише!

Kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon