Youtube
Занимљивости

(ФОТО / ВИДЕО) МЕЛАНИЈИНИ ПОЧЕЦИ У ЈУГОСЛАВИЈИ: Проговорио човек који је открио прву даму САД!

Трећа супруга америчког председничка први пут је стала пред камеру још давне 1987. године, кад је имала 17 година, и то пред објектив Станислава Јерка.

(ВИДЕО) Херој српског неба изговорио је једну реченицу и полетео последњи пут: Командант Живота Ђурић је прва жртва НАТО-а 1999.

„Откако се удала за Доналда Трампа, кроз мој дом је прошло много новинара. Дошли су из Ројтерса, Асошиет преса, Вашингтон поста, Дејли мејла. Све их је занимала прича о томе како сам открио Меланију Трамп“ испричао је недавно за Еџпресс словеначки фотограф Станислав Јерко.

(ВИДЕО) ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЗАПОЧИЊУ ТРИ ЗЕМЉЕ: Нису ни Русија, ни САД

„Догодило се то сасвим случајно. У Љубљани се одржавала Јануарска ревија, на којој су словеначки текстилци традиционално представљали нове колекције за сезону пролеће-лето. Будући да сам увек радио на тој ревији, изашао сам из дворане и на степеницама запазио девојку ослоњену о зид која је некога чекала „, прича Јерко који се добро сећа Меланије.

ОД АПРИЛА СТРОЖЕ КАЗНЕ: За дете у крилу 30 дана робије! ОВО СУ СВЕ ИЗМЕНЕ!

FOTO: PRINTSCREEN/ YOUTUBE

УЗБУНА НА ЈУГУ РУСИЈЕ, НЕШТО СЕ ГАДНО СПРЕМА: Мистериозни хеликоптери без ознака ПРЕВОЗЕ ТЕРОРИСТЕ за Авганистан!

„Била је грациозна, танка, висока и елегантна, баш оно што се тражи од модела. Пришао сам јој и рекао да сам професионални фотограф и да тражим моделе за фотографисање. У почетку ме је сумњичаво гледала, али видела је да носим опрему и да нисам неки преварант па смо разменили бројеве телефона и договорили се за термин у мом студију. Дошла је у договорено време па смо направили сет фотографија, али сам знао да ћемо морати да поновимо зато што је први пут донела своју одећу и била је помало несигурна јер је имала трему“, каже словеначки фотограф.

АЛАРМАНТНО: Ово пиће изазива СРЧАНИ УДАР

На тим првим фотографијама Меланија је носила фармерке и патике, а Јерку је, каже, било важно да сними тзв. информативне фотографије – портрет, профил и неколико с подигнутом и распуштеном косом. Одмах јој је рекао како би волео да понове снимање и да ће идући пут носити одећу са модне ревије. Пристала је и поновили су снимање након десетак дана.

СКАНДАЛ! Горан Јешић оправдава НАТО бомбардовање: Не мрзи нас нико, убијали смо и силовали

„Тада је већ била много лежернија и још док се шминкала, питала ме је какве би желео фотографије и шта се очекује од ње. Била је врло професионална и схватио сам да жели да постане професионални модел“, каже Јерко, који јој је први дао корисне савете ако жели ући у свет моде.

Из та два пробна снимања настао је први Меланијин модни бук, а те су црно-беле фотографије, кад се двадесетак година касније удала за Трампа, обишле свет.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО/ВИДЕО) УБИЈЕН ГОРСКИ ВУК ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ: Акција ФСБ у Дагестану

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЗНАТИ БИОЛОГ УПОЗОРАВА: Човечанству прети пропаст за неколико деценија, а ево шта је опасније од климатских промена

(ВИДЕО) ПОЈАВИЛИ СЕ НОВИ СНИМЦИ: Брука америчке морнарице о којој прича цео свет

СВЕ СЕ ЧУВА У БЕОГРАДУ: Загреб жели документацију о НДХ, како би сакрили истину о зверствима!

Извор: Kurir.rs/ 24sata.hr

Оставите коментар