Printscreen
Забава

(ФОТО, ВИДЕО) МАЧКА С ЉУДСКИМ ЛИЦЕМ НАЈЈЕЗИВИЈА ЈЕ НА СВЕТУ: Име јој је Валкирија, а многи верују да је у њој заробљена душа неког грешника

Маче Валкирија, чија је власница Рускиња Татјана, има само два месеца а већ је права интернет и Инстаграм звезда.

https://instagram.com/p/BkqDBqMly-H/?utm_source=ig_embed

МОЈ СИН ЈЕ ВОЛЕО МАРКА, А ОН ГА ЈЕ ТУКАО И ВАРАО: Мајка трансвестита Горана тврди да га је овај убио случајно, али из очаја!

Припада раси мејн кун и има на хиљаде пратилаца због свог крајње необичног изгледа – људског лика. Кад вас погледа делује као да вас гледа човек.

(ФОТО) ОКУПИРАН БЕОГРАД: ПАРАДИРАЈУ ЖЕНЕ У ЦРНОМ, МОМАК КОЈИ ПРЕДСТАВЉА СРБЕ УДАЉЕН КАО ТЕРОРИСТА!

Нова Дачићева загонетка за Пацолија: Данас идем на пут, а нећу рећи где

Многима је симпатична баш због тога, али делу јавности њен лик је непријатан и злослутан јер подсећа на људски па неки верују да је баш у њој заробљена душа неког људског грешника којем је додељена судбина да овај живот проведе као мачка.
Дачић одговорио Албанцима са југа Србије: Саветујем им да се не играју…

(ВИДЕО) ЈЕДАН КОНТИНЕНТ ЈЕ ПРЕТЊА ЗА ЧИТАВО ЧОВЕЧАНСТВО: Тло се подиже на Антарктику много брже него што се очекивало и прети да уништи цео свет, а ево како!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЕКСКЛУЗИВНО! ЈОШ ЈЕДАН КОШАРКАШ ОТКИНУО НА ГЛУМИЦУ: Радуљица смувао секси полицајку из Убице мог оца! Ево колико су се дуго скривали

Смене у црногорском Генералштабу

(ФОТО) ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА УСТАШКА ФУДБАЛСКА ТАЈНА! Хрвати од компаније Нике захтевали искључиво ЦРНЕ ДРЕСОВЕ какве су носили у НДХ!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-7°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu