Pixabay
Регион

(ФОТО/ВИДЕО) Холандски наредник газио тенком муслимане у Сребреници! Запуцао, па додао гас, на лицу места остали крв и остаци меса!

"Нико се није усудио да се врати назад и погледа то", пише у извештају НИОД, а Мулдер се тешио идејом да се можда ради о остацима краве.

Извештај холандског института НИОД (Институт за рат, холокауст и геноцид) открива шокантне податке о чињеници да су возила холандског батаљона у Сребреници газила муслимане у бегу после ослобођења Сребренице 11. јула 1995. године!

ЉУДИНА! Потез овог новосадског таксисте натераће вам сузе на очи! ПРИДРУЖИТЕ МУ СЕ, ВЕОМА ЈЕ ВАЖНО!

Највише пажње холандске јавности је привукла информација о тзв. „Тхе ОП-Мике инцидент“, где се наводи да је холандско борбено возило прегазило на десетине муслимана.

Избеглице из Јаглића су се кретале ка Поточарима уз холандске војнике. Холандски војници наводе и убиство двојице муслимана од стране њиховог команданта Енвира јер су покуашли да спрече одлазак Холанђана.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УБИСТВО У БУЛЕВАРУ КРАЉА АЛЕКСАНДРА: Тренутак када је пензионерка на улици пришла инвеститору и ХЛАДНОКРВНО ГА УПУЦАЛА

Борбеним оклопним возилом „UPR“ је управљао наредник Мартијн Мулдер. Два холандска војника су ишла иза возила, а један испред.

Printscreen

На возилу је било много муслимана који нису могли да ходају. У једном тренутку наредник се уплашио да ће заостати и да ће возило остати без горива због споре вожње по принципу „крени-стани“. Испред и иза возила кретало се и много муслиманских избеглица, углавном жене, деца и старци.

Између Шушњара и Поточара, код села Милачевићи, чули су пуцњеве и настала је паника и хаос. Наредник Мулдер је у паници додао пун гас и погазио муслиманске цивиле!

(ФОТО) ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ ЈУТРОС ПАО СА 22. СПРАТА ЗГРАДЕ БЕОГРАДА НА ВОДИ: Имао је 26 година и био пословођа у једној фирми

Он тврди да то није видео, али је признао да је био убеђен да је газио људе, а један холандски војник је и видео прегажене муслимане. Чим је стао, то су му потврдили и сведоци, који су рекли да су видели крв и остатке меса!

– Нико се није усудио да се врати назад и погледа то – пише у извештају НИОД, а Мулдер се тешио идејом да се можда ради о остацима краве.

Сви Холанђани који су учествовали у овом „инциденту“ (како га они зову) су отишли из војске и овај догађај је оставио страшан утисак на њих, пише у извештају.

(ВИДЕО) КОМАНДУЈЕ ИЗ ЗАТВОРА: Вођа навијача Наполија је шеф мафије од кога дрхти и премијер Италије

Холанђански капелан, касније мајор Барт Хетебриј, је спроводио истрагу и рекао да је 20-30 људи прегажено.

Касније је заменик директора информисања у Холандији Берт Кремерс, покушао све да заташка, стекли су утисак холандски медији, назвавши га „спин доктором“.

Наводи се и да јавни тужилац није желео да покрене истрагу против возача, наредника Мулдера, и наводе се околности због којих је та одлука донесена.

О овом догађају (ког Холанђани називају „инцидент“) је говорио проф. др Војислав Шешељ у јутарњем програму Хепи телевизије.

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ОСОБА КОЈА ЈЕ КРВНИЧКИ УБИЛА ПСА? Пеђа се сликао у војној униформи, тврде да је он недужној животињи СЛОМИО ВРАТ и све то СНИМИО!

Он је рекао и да холандски извештај „није коректан“ јер је „очигледна његова антисрпска генерална линија“, али да су „чињенице које је изнео нама драгоцене“.

Гажења на путу Сребреница – Поточари

Муслимани, међу којима се чини да је био највећи број цивила, су у паници бежали са те локације због страха од српске војске, па су се и качили на холандска возила само да би побегли. Наводи се да је једна жена чак покушала да колица веже за возило и да се превезе на њима.

У извештају се наводи и да многи болесни и рањени муслимани нису имали шансе да се домогну возила због паничне масе која се одмах качила на њих.

Многи од њих су пали под возила, а за неке се наводи и да су гурнути од стране других муслимана, у шта су убеђени холандски војници који су били на терену, међу њима и холандски генерал Ханс Коузи.

Наредник В. Ројсинг је на телевизији Зембла 6. септембра 1995. године говорио о томе.

– У Загребу смо јасно написали да су људи пали под наш камион и да су прегажени намртво – рекао је Ројсинг.

СРБИН ПРЕЖИВЕО ПРАВУ ДРАМУ Илији на крузеру поцрнела рука, када су стигли на копно уследио је хорор, а сада му стигла МИЛИОНСКА ОШТЕТА! НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ!

Наводи се да је војна полиција прекинула истрагу јер није могла да створи јасну слику о гажењима. Холандско јавно тужилаштво је истражило 9 случајева, али је, наводно, једино нашло јасне доказе за једно гажење двојице муслиманских војника који су одмарали поред пута.

У извештају се наводи и да је проблем настао јер се јавност узнемирила због таквих тврдњи и тврдњи да „холандски војници нису били такви хероји у Сребреници, као што се прича.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЕНЗАЦИЈА У БЕРЛИНУ! Хрвати на ДНУ БАЗЕНА! Светски шампиони ШОКИРАНИ, ПОДАВИЛИ ИХ тотални аутсајдери!

КАКВА БАРАБА! МИЛО ТРИ ГОДИНЕ КРИО ДА ЈЕ ИЗГУБИО СПОР СА СПЦ: Милогорци даље руке од српских светиња!

(ФОТО) НА ОДГОВОРНОЈ ФУНКЦИЈИ: Град у Калифорнији изабрао ПСА за ГРАДОНАЧЕЛНИКА!

(ВИДЕО) МАЛИ БОЖО ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Нема ТВ, нема интернет, али зато јаше сам коња Зекана! ОВАЈ ВИДЕО ИМА ВИШЕ 300.000 ПРЕГЛЕДА

Лавров: Платићемо Савету Европе кад нам врати овлашћења

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊЕ УПОЗОРЕЊЕ! СЛЕДИ НАЈЈАЧИ УДАР УРАГАНА: Биће много мртвих, Флоренс ће убијати без милости! БЕЖИТЕ ДА СЕ НЕ ПОДАВИТЕ!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu