Информер
Србија Хроника

(ФОТО/ВИДЕО) СВИ ДЕТАЉИ КРВАВОГ ПИРА У СЕЛУ ПИРОМАН: Затукао сина секиром на спавању, заклао га, ПА ПОЛИЦИЈИ ТРАЖИО ДА ЈЕДЕ!

Радосав Илић (79) измасакрирао сина Љубисава (46) јер га је овај терао у старачки дом. Кад су дошли полицајци, старац им тражио вечеру и пиће, молио их чак и да га одвезу по пензију.
Информер

Радомир Илић (79) из села Пироман код Обреновца прексиноћ је у породичној кући заклао на спавању сина Љубисава (46) јер га је овај терао да иде у старачки дом! Кад су стигли полицајци, старац им је хладнокрвно затражио да нешто поједе и попије и да га после одвезу да подигне пензију.
Стравичан крвави пир одиграо се око 18 сати. Извор из истраге каже да су се отац и син кобног поподнева жустро посвађали, а Љубисав је затим отишао у своју собу да дремне.

– Радомир је отишао до шупе, узео секиру, а затим ушао у синовљеву собу. Замахнуо је секиром и тупим крајем Љубисаву разбио главу, а затим је отишао по нож и сину пререзао врат – прича наш извор.
Према његовим речима, Радомир и Љубисав су се често свађали јер су обојица били склони алкохолу.

– Свађа је кулминирала јер је Љубисав наговарао оца да се пресели у старачки дом. Радомир је, наводно, био мало дементан, али није хтео ни да чује за дом. Он је сматрао да је син дужан да брине о оцу на породичном имању – каже наш саговорник.
Након крвавог пира у спаваћој соби, Радомир је сечиво обрисао крпом, а онда је мирно отишао до првог комшије и казао му шта је урадио.
– Шокирани комшија одмах је позвао полицију, која је брзо стигла на место злочина. Љубисав је лежао на леђима на кревету у локви крви. Радомир је за то време мирно седео у кући првог комшије. Када су га полицајци питали пред комшијом зашто је убио сина, старац је само одмахнуо главом. Док је у патролним колима чекао да га одвеземо у станицу, тражио је од полицајаца да му купе нешто да поједе и попије. Тражио је и цигарету, а онда је молио да га неко одвезе до поште да подигне пензију – објашњава Информеров извор.

Комшија је испричао да су Радомир и Љубисав скоро све паре које су имали трошили по кафанама.
– Радомир је годинама радио у Француској као механичар. Стекао је девизну пензију и вратио се у Пироман. Међутим, скоро целу пензију је трошио у кафани, чашћавао је људе по селу… Љубисав му је то замерао, иако је и он то исто радио. Љубисав је радио као варилац, надничио је, а волео је да свира хармонику – прича комшија.

На Фејсбук профилу убијеног Љубисава Илића јуче су његови пријатељи и рођаци остављали опроштајне поруке. Углавном су помињали Љубисављево фудбалско умеће јер је годинама бранио за локални клуб, док су други углавном потенцирали његову „боемску душу“.
„Јадан чика Љуба. Био је последњи боем. Почивај у миру“, гласи један од коментара.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ ХРВАТСКОЈ! Након одлуке Загреба да повећа таксе, БЕОГРАД СПРЕМИО КОНТРА МЕРЕ!

НА ЈЕСЕН НАЦИОНАЛНА ДЕКЛАРАЦИЈА: Српске вође спремају конкретне кораке за опстанак српске нације и српског народа

(ФОТО/ВИДЕО) Дан сећања у Ветернику: Ево шта су председник ВУЧИЋ, ДОДИК и ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ ПОРУЧИЛИ СРБИМА И СВЕТУ!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri