Фото: Информер
Друштво Србија

(ФОТО) ТРАЖИ СЕ ЛУДИ ВОЗАЧ! ИЗБЕГНУТА ОЗБИЉНА ТРАГЕДИЈА КОД ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ! БМВ аутопутем јурио 200 километара на час у супротном смеру!

Полиција већ три дана трага за младићем који је аутомобилом немачких таблица јурио супротним смером аутопута Београд-Ниш између Лозовичке чесме и Велике Плане. Пуком срећом овај манијак за воланом није се сударио са осталим аутомобилима

Младић стар око 30 година, који је имао и сувозача приближно истог годишта, дивљао је аутомобилом на делу аутопута између Лозовичке чесме и Велике Плане у правцу Београда, док су у суседној траци покушавала да га избегну возила која су регуларно ишла ка Нишу.

ПАНИКА У ЕГЕЈУ! ПУТИНОВИХ 50 БРОДОВА ШПИЈУНИРА АМЕРЕ: Манија гоњена прогања Вашингтон, У СВЕМУ ВИДЕ РУСЕ!

Гранична полиција је већ добила налог да добро обрати пажњу на сваки БМВ серије 5 са немачким таблицама који покуша да напусти земљу, а ако овај манијак за воланом буде ухваћен, прети му 60 дана затвора, новчана казна од 150.000 динара и одузимање дозволе на 12 месеци.

ДРЖАО „ТАОЦЕ“ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА Разјарена звер патролирала ходницима, станари пола дана нису смели НИ ДА ПРОВИРЕ

Возач се смејао

Снимак сулуде вожње супротним смером аутопута објавио је на интернет возач који се у том тренутку својим аутомобилом кретао од Велике Плане ка Београду.

Фото: Информер

ЕНГЛЕЗИ УПУТИЛИ ДИРЕКТНУ И БРУТАЛНУ ПРЕТЊУ СРБИЈИ

– Ишао сам из правца Ниша ка Београду, када сам код Велике Плане опазио БМВ немачких таблица како у траци која води ка Нишу јури у супротном смеру, ка Београду! Нисам могао да верујем у оно што видим, ишао је бар 200 километара на сат и налетао директно на возила која су се кретала регуларно у својој траци.

Када сам некако сустигао БМВ, приметио сам да се момак за воланом и његов сувозач, обојица стари око 30 година, све време смеју и забављају. Право је чудо да су возачи осталих аутомобила били довољно присебни да избегну стравичан судар и велику трагедију у којој би неко сасвим сигурно изгубио живот – написао је овај возач.

ПАЛМА ОДВЕО 450 ЈАГОДИНАЦА У ПАРАЛИЈУ

Проблем

„Чак и да ухватимо возача, питање је да ли би био кажњен, јер је његово дивљање забележено на приватном снимку“

-Саобраћајна полиција

У Управи саобраћајне полиције сазнали смо да пресретачи нису регистровали овај аутомобил и да ће сада бити готово немогуће да се возач пронађе и казни.

Фото: Информер

ХАЈКА НА ДОДИКА И СРПСКУ

– Тај човек је возио супротним смером и починио изузетно тежак прекршај, али нажалост није заустављен од стране пресретача. То доста компликује ствари јер је он сигурно до сада изашао из земље, а на снимку који кружи интернетом не види се ни возач, ни таблице.

Уз све то, чак и да лоцирамо тај БМВ и његовог возача, овај случај ће тешко проћи на суду. Њега нису снимиле полицијске камере, него неко својим приватним телефоном, и то суд најчешће одбацује јер се не може са сигурношћу знати када и где је снимак направљен – објаснио нам је наш извор из Управе саобраћајне полиције.

Велика опасност

Директор Српског комитета за безбедност у саобраћају Дамир Окановић истакао је да бахати возач мора да оде 60 дана у затвор јер је лако могао да направи страшну незгоду са великим бројем погинулих.

Миломир (21) није тражио ни динар за пронађени новчаник, али имао је једну молбу: Сада га је срећа погледала и променила му живот из корена

Фото: Информер

– Ово што је урадио возач тог БМВ-а спада у најтежи облик насилничке вожње, односно свесног угрожавања свих осталих учесника у саобраћају. За то је предвиђена казна од 30 до 60 дана, 120.000 до 150.000 динара, одузимање дозволе на девет до 12 месеци и 15 казнених бодова.

Ја бих том возачу пресудио најстроже, послао бих га 60 дана у затвор уз казну од 150.000 динара и одузео бих му дозволу на 12 месеци јер је својом бахатошћу лако могао да направи стравичну незгоду на аутопуту у којој би сигурно био изузетно велики број погинулих – оштро је поручио Окановић и додао:

(ВИДЕО) ПУТИН НЕ МИРУЈЕ НИ КАДА ОДМАРА: Отишао у далеки Сибир и тамо радио оно што највише воли!

– Да бисте најбоље схватили о каквом се прекршају ради, даћу вам један пример. Нама масовно гину људи јер се зауставе у зауставној траци, а овде је човек великом брзином возио истом том траком, и то у супротном смеру. Замислите колика је он био опасност за све учеснике у саобраћају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕСТАО СИН МИЈЕ КУЛИЋА: На Фејсбуку оставио поруку да је пронашао Бога

ЛАЗАНСКИ: Оборили смо бомбардер Б2 Зашто то тада нико није смео да објави?

(ФОТО) ХИТ У ТОПОЛИ! ГАЗДА УЗВРАТИО ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ: Ти нама забранио музику од 22 часа, а ми теби улазак у кафану!

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ ТРОСТРУКОГ УБИСТВА: Родитеље и ћеркицу (13) изрешетао РОЂАК због СПОРА ОКО ПУТА

СРБИ ИЗ ЂАКОВИЦЕ НЕ ИДУ НА СЛАВУ У ЗАВИЧАЈ: Упркос Тачијевом обећању, мржња Албанаца је јача него икад

„ХРВАТСКА ЈЕ БОЛЕСНА!“ Медији брује о новој афери која потреса регион

Informer.rs

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun