Foto: Printskrin Instagram
Забава

(ФОТО) ТРАГИЧНА СМРТ СИЛВАНЕ АРМЕНУЛИЋ ОСТАВИЛА ЈЕ БРОЈНЕ МИСТЕРИЈЕ: Када је певачица умрла њена ћерка имала је 12 година, а овако данас изгледа!

Силвана Арменулић је певачица која је погинула је 10. октобра 1976. у саобраћајној несрећи на аутопуту Београд - Ниш, код места Колари, враћајући се са концерта из Александровца.

ВЕЛИКА АНКЕТА о статусу Косова и Метохије

Са њом су тада настрадали и њена сестра Мирјана Барјактаревић и виолиниста Раде Јашаревић. Рођена је 1939. године у Добоју као Зилха Барјактаревић, а уметничко име Силвана добила је по италијанској глумици Силвани Мангано.

(ФОТО) ОТАЦ И ЋЕРКА СТРАДАЛИ У СУДАРУ АУТОМОБИЛА И ШЛЕПЕРА: Закуцали се у камион код Житорађе! Девојчица ишла да купи хаљину, па погинула!

Поред раскошног гласа, Силвану су одликовали лепота, харизма и неодољив шарм, а својом интерпретацијом и стилом облачења отворила је нову страницу у југословенској народној музици. Већ после неколико месеци, у јесен 1961. године, Радмило је запросио Силвану. Венчали су се 26. октобра, без знања родитеља. После склапања брака у Општини, отишли су у кафану Видин капија, да би после тога Радмило одвео супругу у родитељски стан. До тада ју је крио јер је као јединац из боље београдске куће страховао да родитељи неће прихватити кафанску певачицу за снаху. Међутим, они су му само замерили што је све то крио од њих, што је раније није представио и позвао их на свадбу.

Posted by Goga Armenulić on Tuesday, 14 February 2012

СТРАВИЧНЕ НАЈАВЕ Србију ће у наредних пет година да униште суше али и поплаве, а онда нас чека прави пакао!

Споља гледано, те прве године брака изгледале су као бајка и 1964. године добили су ћерку којој су дали име Гордана, по Радмиловој мајци. Такође, Силвани је било изузетно важно то што њен супруг није тражио да она престане са кафанским певањем. Међутим, не постоји савршена идила. Радмило је убрзо добио понуду да игра у Западној Немачкој као професионални тенисер, а годину дана касније у Добоју је преминуо Силванин отац. Стари Мехмед, љубитељ песме и музике, умро је на самом прагу велике и блиставе каријере своје ћерке.

ХОРОР КОД ТРГОВИШТА! Дечака и девојчицу изједао рој стршљена!

Posted by Goga Armenulić on Sunday, 25 December 2011

ИСПОВЕСТ МАЈКЕ ЛАЖНО ОПТУЖЕНЕ САРЕ: Ви сте Срби, нема шта да радите код нас, МАРШ ОДАВДЕ! Не дај Боже ниједној мајци да доживи ово!

„Никад нисам читала извештај са обдукције. Читала су га моја браћа која су ми рекла да ја то не урадим. Мирјана је била у шестом месецу трудноће кад је погинула“, изјавила је касније Силванина и Мирјанина сестра Дина.

Posted by Goga Armenulić on Tuesday, 6 May 2014

У каналу поред пута нађена је поломљена виолина, а Силванина смрт је за собом оставила бројне мистерије. На пример то да су у време кад је већ увелико требало да буду у Београду, били тек на пола пута.

РАСТУРАЈУ СТРАНУ АГЕНТУРУ – Заветници раскринкали Миладина Ковачевића који позива на предају Косова!

„Увек ми је тешко када морам да причам о њеној погибији. Прихватио сам оно што је писало у полицијском извештају, а после су ми рекли да је можда и она била за воланом. Све те приче које се везују за њену смрт сматрам кафанским. На сваку годишњицу Силванине смрти идем на њен гроб, а некад одем и без неког формалног повода. И наша ћерка Гордана увек сама посећује мајчин гроб, не воли да иде када је гужва. Нерадо о томе говори, што је разумљиво, јер је имала само 12 година када је Силвана погинула. Поставио сам на гробу два бела голуба од мермера. Памтим је као особу која је безгранично била храбра. Ничега се није бојала. Волела је брз живот и узбуђивале су је опасности. Једном је у Немачкој залупила врата стана, а кључ је остао с унутрашње стране. Изашла је на симс широк око 40 центиметара по коме је, на висини од двадесет метара, обишла кућу и кроз прозор на купатилу ушла у стан. А као супруга и друг била је нежна, пажљива и благодарна“, рекао је Радмило Арменулић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПЕНТАГОН У ПАНИЦИ: Кина спрема ОРУЖЈЕ за напад, ми смо мета! ПЕКИНГ ОДГОВАРА: То је апсурдно!

НИКАД ГОРИ ДАН НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: Како бисте избегли овај вишесатни ХОРОР, идите ОВИМ правцима!

РАДИКАЛИ: Укључити Русију у преговоре о Косову и Метохији

(ФОТО) ДРАМА НА САВИ БЛИЗУ БЛОКА 70! ЕКСПЛОДИРАО ГЛИСЕР: Људи скакали у реку! Спасли се у последњем тренутку

Kurir.rs/Puls

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu