Printscreen Youtube
Политика Србија

(ФОТО) ТАЈНА ПРЕПИСКА ИЗ БРУСА! СВЕ ИСПЛИВАЛО: Јутка радио за Вука Јеремића, Вучићу иза леђа! Ево како је СЕДЕО НА ДВЕ СТОЛИЦЕ! Погледајте транскрипте

Милутин Јеличић Јутка, донедавно председник општине Брус, пред председничке изборе 2017. паралелно је радио кампању за Вука Јеремића и Александра Вучића, а Курир је сада дошао у посед преписке између Јеличића и његовог сарадника у којој му сугерише да морају да буду обазриви да их не открију напредњаци.

ПОСЛЕДЊИ УДАР СРАМНОГА ХАГА: Шешељ открио шта се крије иза новог ултиматума Србији

PRINTSCREEN

Сигурица

Медији су почетком године објавили слике Јеличића на трибинама Вука Јеремића током кампање за председничке изборе, а бивши председник општине Брус је у интервјуу за наш лист рекао да је само једном ишао на митинг лидера Народне странке. Како је навео, он је тада био удружење грађана, ишао је да види шта нуди Јеремић, да би недуго затим изабрао да се учлани у СНС.

УБИЦА ЈЕЛЕНИ СКИНУО БУРМУ И ДИРАО ЈОЈ ГАЋИЦЕ! Шокантан статус Владимира Марјановића на Фејсбуку!

Међутим, истина је да је он тада био члан Нове Србије (странке Веље Илића) и да је седео на две столице – радио је кампању и за Јеремића и за Вучића, а Курир је сада дошао до доказа.

PRINTSCREEN

СЈАЈНА ВЕСТ! НАЈЈАЧИ КИШНИ ТАЛАС ОДЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ, ПОПЛАВА НЕЋЕ БИТИ! Заобишло нас невреме из региона!

FOTO: PRINTSCREEN

Јеличић је са својим тимом, укључујући и неке запослене у Општини Брус, скупљао потписе за кандидатуру и Јеремића и Вучића, прво за лидера СНС, а неколико дана касније, у другој канцеларији, и за Јеремића. Одређивао је своје људе који ће бити координатори код Јеремића за тај крај и пазио ко ће од њих ићи на састанке у Београд, да их напредњаци не би уловили.

Пази да нас не виде

– Ти (и) Бубац (Драгољуб Марковић, председник ТО Брус) не треба да будете координатори а Јаначко (Аранђел Стојковић, тада Јеличићев заменик у Општини) како хоће. А за БГ Јаначко би требало да се појави, а ти и Бубац како хоћете. Само се бојим да ме ови из СНС не нападају и прозивају за вас двоје. А Јаначко за њега имам одговор – он је УРС, није НС – написао је Јеличић свом сараднику у СМС поруци, као и:

(ВИДЕО) Невена Божовић развалила: Погледајте наступ српске представнице на Евросонгу!

– А ако хоћеш баш да идеш са Јаначка (Аранђел Стојковић) за БГ сутра, не браним ти. Како хоћеш. Мислим да није пожељно да те виде горе и Бупца (Драгољуб Марковић). Замериће ми ови из Крушевца, они су осветници.

После краћег убеђивања, Јеличић је написао сараднику: „Па како мислиш да идеш горе? Онда мораш с њим, видеће те. Ја ако морам неког жртвовати, ја ћу њега. А ти како хоћеш. Ако мислиш и ти да будеш у том кошу, онда ОК. Немој да буде после да ти нисам рекао, а Бубац неће…“

Јеличић јуче није одговарао на позиве.

Он је уједно довео и много својих људи да потпишу Јеремићеву кандидатуру – каже извор Курира из Бруса и додаје:

– После су сви колективно прешли у СНС и Јеличић је чак, са својим сином, ишао у просторије СНС у Брусу да буде положајник. Ти људи немају образа.

Југославија је морала умрети, Буш и Клинтон су помогли да се то догоди: Шокантно сведочење америчког стручњака

Шоу-програм
ЈУТКИН БРАТАНАЦ ПРВИ СТАО УЗ ЈЕРЕМИЋА

Међу првих 10 којих су дали свој потпис за кандидатуру Вуку Јеремића је и Иван Јеличић, Јуткин братанац који је на челу ЈКП „Расина“ Брус, показују папири до којих је дошао Курир.

– Јеличић је међу првима дао свој потпис за Јеремићеву кандидатуру.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Игноришу и важне ствари: Опозиција бојкотује Тијанин закон

БЕОГРАДСКИ ДАЧ ШУЛЦ, ЧОВЕК КОЈЕГ СУ СЕ И МРТВОГ ПЛАШИЛИ: Нигде није ишао без бомбе, хапсило га и по пола градске полиције! Чак се и Гишка тресао пред њим

(ШОКАНТАН ВИДЕО) Погледајте како ГОРИ АУТО МАЈЕ МАРИЈАНЕ! Ево због чега је певачица ТРИ НЕДЕЉЕ ЋУТАЛА О СТРАВИЧНОМ НАПАДУ!

(ВИДЕО) О ОВОМЕ СВЕТСКИ МЕДИЈИ ЋУТЕ! ЛАЗАНСКИ ОТКРИО: Ево шта се крије иза нових иранских „подлих“ ракета!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon