Wikipedia
Политика Србија

(ФОТО) СТРОГО ПОВЕРЉИВО: Американци још 1993. знали колико је ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ опасан!

Осиромашени уранијум може имати канцерогено дејство. Ништа ново, наизглед, али када се у обзир узме чињеница да су Американци за ово знали још 1993. године, онда је то нека врста сензације која додатно демаскира сва „ублажавајућа“ образложења која су стизала из седишта западне Алијансе у Бриселу и с друге стране Атлантика.

(ВИДЕО) ЛЕГИЈА И ДУЋА МИ НУДИЛИ 500.000 ДА НАМАМИМ ЧУМЕТА ДА ГА УБИЈУ! Жабац открива: Зашто је Савићевић слао хеликоптер по Синишу Михајловића, шта се Лука Бојовић заклео на Аркановом гробу

Ово откриће преноси на својој страници на Фејбсуку портал „Руски експрес“.

С напоменом „Строго поверљиво!“, овај портал пише да су још 1993. године Американци знали све о осиромашеном уранијуму. О томе сведоче документи америчке војске у којима се дословце наводи да осиромашени уранијум може изазвати рак. У једном од докумената које можете видети у прилогу са Фејсбука између осталог пише да амерички војници морају бити обучени и упознати са последицама излагања осиромашеном уранијуму.

КОНГРЕС САВЕТУЈЕ ТРАМПА: Председниче, посетите Србију

О овој теми пре неколико месеци Спутник је разговарао и са ауторком књиге „Дарови милосрдног анђела“ Мирјаном Анђелковић Лукић, која је написала и бројне студије и књиге у којима се, поред катастрофалних последица коришћења уранијума, посебно акцентује и чињеница да је над Србијом заправо извршен екоцид, јер је против ње истовремено вођен и радиолошки и хемијски рат.

(ВИДЕО) ПОДМУКЛО! НЕВИЂЕНИ БЕЗОБРАЗЛУК КАПИТЕНА ЦРНЕ ГОРЕ! Симић пришао Александру Митровићу с леђа и МУЧКИ га ударио ПЕСНИЦОМ У ГЛАВУ!

Томе у прилог говори и откриће поменутих докумената америчке војске који раскринкавају не само лицемеран однос западне политике према Србији све до данас, већ потврђују ауторкину тезу да је против Србије покренут по свему судећи глобални пројекат који би се могао означити само једном речју — монструозни.

(ВИДЕО) ДВОМИНУТНИ БЛИЦКРИГ СРБИЈЕ ПРОТИВ ЦРНЕ ГОРЕ! Ево како су Љајић и Митровић изрешетали „соколове“

Строго поверљиво!Још 1993. Американци су знали све о осиромашеном уранијуму. Документи америчке војске: осиромашени уранијум може изазвати рак:

Posted by Медиа центр имени Ногина и Куринного "Руски Експрес" on Saturday, 17 November 2018

(ВИДЕО) ШОК У ЛОНДОНУ: Федерер у сузама напустио терен! Зверев у финалу! Немац сада чека Новака!

НАУЧНИК НАСА ШОКИРАО СВЕТ: Спремите се, најстрашније смрзавање у модерној историји долази! Ово ће се догодити

(ВИДЕО) ЈАВИО СЕ СРПСКОЈ МОНАХИЊИ У СНУ: Пророчанство ПАТРИЈАРХА ПАВЛА којим је најавио догађај који ће ШОКИРАТИ СРБИЈУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОДРШКА ИЗ ЉУБЉАНЕ: Лидер словеначке деснице УСТАО ПРОТИВ тзв. ,,Косова“ у Интерполу!

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ОЧЕВИЦА ПОЖАРА „Комшија је викао и дозивао децу! Гледали смо како гори, а нисмо могли да му помогнемо“

(ФОТО/ВИДЕО) Скандал док је Пуповац полагао венац у Вуковару

Sputnik

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Sun
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed