Спорт

(ФОТО) СТИДИТЕ СЕ, ОРЛОВИ: ЕВО ШТА СУ РАДИЛИ САМО ДАН НАКОН ШТО СУ РАЗОЧАРАЛИ НАЦИЈУ

Док су им у изјавама за јавност уста увек пуна патриотизма, остављања срца на терену и борбе за свети грб, дела репрезентативаца по правилу показују супротно!

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Након срамног и несхватљивог пораза, када су после вођства у потпуности препустили терен и игру Албанији у швајцарским дресовима, „орлови“ су нас некако убедили да искупљење следи против моћног Бразила. Међутим, уследио је још један безлични наступ и очекиван лагани пораз, за паковање кофера.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Уместо утучености коју су демонстрирали у први мах пред камерама, већ пар минута касније су почели да хвале свој сјајан наступ и одличне партије (за 7,5), иако су после свега три меча завршили турнир.

Међутим, то није био крај: тугу су демонстрирали тако што су на Инстаграму поносно качили фотографије са Неимаром, импресионирани његовом појавом као дечкићи кад упознају идола и досипајући со на рану. Први је почео Немања Матић који је скандалозно најавио повлачење

У тридесетој години, а следили су млађани Грујић и Живковић. Срамота!

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Извор:govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Руски дипломата у ЕУ: „Северни ток 2” може да се гради и без Данске

(ФОТО) НЕВИЂЕНА ПРОМЕНА: Данас је најпознатија дива ФИЛМОВА ЗА ОДРАСЛЕ, а њене слике из средње школе су ШОКИРАЛЕ СВЕ – спојене обрве, вишак килограма…

ПРОСЛАВЉАЛА ПОБЕДУ НАД СРБИЈОМ, ПА ПОГИНУЛА У СВОЈОЈ КУЋИ: Најјезивија смрт Мундијала! Пресудила јој чаша вина!

ДАЧИЋ О ПОВЛАЧЕЊУ ПРИЗНАЊА КОСОВА: Пацоли нек твитује, а ја ћу да радим!

(ФОТО/ВИДЕО) Погледајте како изгледају потопљени градови чувених историјских цивилизација

Оставите коментар