МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ
Uncategorized

(ФОТО) Српски војници у опасној мисији: Спремни смо да проверимо колико вредимо

Где год да су припадници Војске Србије изашли ван касарне, своје задатке су извршавали квалитетно, рекао је данас у Нишу начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић, наводећи да је предстојећа мировна мисија српских војника у Либану одлична прилика за процену способности.

(ВИДЕО/ФОТО) ОН ЈЕ НАЈГОРИ СЕРИЈСКИ УБИЦА ДЕЦЕ ИКАД: 147 дечака тако брутално силовао и убио да су га прозвали ЗВЕР

То је међународно окружење, где имамо и припаднике других оружаних снага, и то је одлична прилика да видимо колико вредимо у том окружењу и колико смо способни да са другима реализујемо веома важне задатке очувања мир“, рекао је Диковић новинарима.

(ФОТО) НАЈМИСТЕРИОЗНИЈЕ ЦРКВЕ БАЛКАНА: Остаци моћне државе од ПРЕ НЕМАЊИЋА који данас ЗБУЊУЈУ И ИСТОРИЧАРЕ

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ

Он је, на свечаном испраћају пешадијске чете и вода за заштиту снага Треће бригаде Копнене војске, штабних официра и чланова елемента за националну подршку у Мултинационалну мисију УНИФИЛ, истакао да су војници Србије добро припремљени за мисију у Либану.

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ

Осврнуо се и на протекли састанак са председником Србије Александром Вучићем, рекавши да је дефинисано све што је потребно у вези са Војском Србије и да су прихваћени сви захтеви, а да је Вучић и сам изнео неколико предлога и задатака.

(ВИДЕО) КАКВО ЧУДОВИШТЕ СУ УХВАТИЛИ: Мислили су да им је џиновска змија прогутала теле, а у утроби су пронашли нешто много горе!

„За припаднике Војске Србије долазе далеко бољи дани и више обавеза“, рекао је Диковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР У ЗЕМУН ПОЉУ: Убио жену, па пресудио и себи!

Хапшење у Грчкој: „Пао“ Србин са 135 килограма кокаина!

Гујон: Правдам се у Француској, нисам очекивао да ћу морати и у Београду(ВИДЕО)

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар