Wikimedia
Регион

(ФОТО) СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ НАЗИВАЈУ ФАШИСТИМА Скандалозни плакати осванули у Будви!

Канцеларије будванских одбора ПзП-а и СНП-а јутрос су освануле излепљене натписима „фашисти“, са исечцима из новина где су једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића назвали „убицом“, као и са излепљеним кукастим крстовима, помињањем српске амбасаде, као и плакат мржње „Никад више 1918.“

ЗЛО НЕВИЂЕНО: Соња Бисерко хвали Харадинаја!

На ФБ страници Демократске народне партије реаговали су поводом позива на линч Милана Кнежевића: „Отворена мржња и позив на линч председника Демократске народне партије Милана Кнежевића. У Будви су на просторијама ДФ-а осванули фашистички плакати који председника ДНП-а и посланика у Скупштини Црне Горе називају убицом!

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НАРЕДНИХ СЕДАМ ДАНА Сутра нас чека јак мраз, а онда нам следи жестоки ПРЕОКРЕТ!

Антисрпска хајка се наставља, и сада и посланике зато, јер су Срби називају убицама“.На фашистичке натписе реаговала је и Социјалистичка народна парија, која је најавила да ће случај бити пријављен полицији.

Како је сукоб Тачија и Харадинаја достигао врхунац, а неслагање међу Албанцима ојачало позицију Србије

Канцеларија будванског одбора СНП-а јутрос је осванула излепљена натписима „фашисти“, са исечцима из новина где се лидери коалиционих партнера СНП-а називају „убицама,“ као и са исцртаним кукастим крстовима, истакли су из СНП-а.

Они су најавили да ће случај бити пријављен полицији, а узети су и видео записи са околних канцеларија.

СУЗЕ И ЈЕЦАЈИ У КРУШЕВАЧКОЈ БОЛНИЦИ! Родбина и пријатељи с неверицом прихватили вест да је и породиља Јована преминула после удеса!

Социјалистичка народна партија, као и увек, најоштрије осуђује сваку врсту насиља и вандализма а ово је управо то. “Непознати” починиоци су се усудили да “одраде” овакав посао, заборављајући да је СНП партија која је одувијек гајила идеју антифашизма, чак и онда када су други ћутали.

ЂИЛАСОВА ПРЉАВА ИГРА! Иза постављања Сергеја Трифуновића на чело ПСГ-а крије се СТРАВИЧАН ЦИЉ који може да кошта СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ!

Отворена мржња и позив на линч предсједника Демократске народне партије Милана Кнежевића. У Будви су на просторијама…

Posted by Demokratska Narodna Partija on Friday, 11 January 2019

НОВА АЛБАНСКА ПРОВОКАЦИЈА: Члан тима за преговоре са Београдом тражи формирање суда за злочине Срба

Социјалиситичка народна партија је увек била уз свој народ и Његошевску Црну Гору, борећи се за демократију и праве вредности а не искривљене, какве неки пропагирају. Позивамо, тј. упозоравамо надлежне органе да реагују и одраде свој посао како треба јер овакве “поруке” нису нимало безазлене. Данас безвезна пискарања а сутра ко зна шта, поручили су из СНП-а.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КРЕНУЛА ДА СЕ ПОРОДИ ПА ПОГИНУЛА! Тек рођена беба постала сироче, а рођак страдале Јоване открио језиву чињеницу о удесу који је породицу завио у црно!

(ВИДЕО) АМЕРИ ШПИЈУНИРАЛИ СОВЈЕТЕ, ПА НАЛЕТЕЛИ НА БИБЛИЈСКО ОТКРИЋЕ: Снимци изашли на видело после 70 година, САД их још увек демантују

Како је сукоб Тачија и Харадинаја достигао врхунац, а неслагање међу Албанцима ојачало позицију Србије

Захарова: Југославија једна од жртава америчког мешања у унутрашња питања

СТИЖУ БОРБЕНИ ХЕЛИКОПТЕРИ И ТЕНКОВИ! Више нико неће разговарати са Србијом језиком СИЛЕ, МОЋНА ВОЈСКА гарант мира и сигурности!

ЛАЗАНСКИ ОДВАЛИО ХРВАТЕ ЗБОГ Ф-16! Само њих неко може ОВАКО ДА НАСАНКА!

извор: Alo/In4s.net

 

Оставите коментар