Свет

(ФОТО) ШОК: Змијско јаје је имало чудну боју, а када је младунче изашло…

Тајри Џимерсон, који са својом женом узгаја мрежасте питоне у Мисисипију, открио је нешто невероватно у новом леглу. Уобичајена је пракса у узгајању змија да се љуске зарежу кад су змије унутра довољно развијене, како би се осигурало да млади изађу из јаја.

Овог пута је јаје које је отворила Тајријева жена имало чудну боју, а змијица се вртека унутра са пупчаном врпцом око врата.

НЕКА ВАС СРЕЋА ПРАТИ: Стижу “Ноћни вукови” и носе јасну поруку Владимира Путина!

– Кад сам је извукао за главу занемео сам од ужаса – рекао је Тајри.

Оно што је видео је змија са два ока у једној дупљи због чега изгледа као киклоп у својој врсти. Такође, нема функционалну њушку. Оно што је Тајрија највише изненадило је што се змија родила жива.

Хајка на „Ноћне вукове“: Ко лови Русе и Србе који имају истог председника

– Али, била је веома слаба и није могла да држи главу – каже Тајри.

Ово није први пут да је он чуо за овај несрећни феномен, пише „Њузвик“.

-Некоме се раније десило нешто веома слично овом, како киклоп змија, која није преживела. Зато сам ову моју одмах успавао – рекао је Тајри, који је претходно фотографисао необично створење.

Убијену змију ставио је потом у фрижидер. Од своје жене, која је иначе мртвозорник, затражио је неке хемикалије за презервацију и потопио тело змије у формалин. Тајри планира да прода јединствену змију и већ је примио понуду од 750 долара.

(ВИДЕО) КРИЦИ И ВРИСКА ПОД РУШЕВИНАМА МОСТА: Најмање 4 погинуло, 10 у болницама!

Његов питон је можда имао стање звано киклопија, код којег лице ембриона постане превише уско током развоја. У овом случају, очне дупље су постале једно и оба ока су се сместила на исто место.

У неким другим случајевима животиња обично има само једно велико око. Овакви случајеви забележени су код свиња, стоке, људи и чак ајкула.

СВИЊЕ у Србији ЈЕДУ ЉУДЕ, трећи стравичан случај за 15 дана: Несрећном Миодрагу ИЗГРИЗЛЕ лице, шаке и полни орган

Нажалост, киклопија погађа мозак и животиње са овом мутацијом ретко поживе након рођења.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Циљ Лондона је јасан — избацивање Русије из СБ УН

(ВИДЕО) НАВРШАВА СЕ 14 ГОДИНА ОД СТРАВИЧНОГ ПОГРОМА НА КИМ: Више од 4.000 Срба заувек је остало без дома, тог 17. марта све је занемело…

НОВИ НАПАД ШИПТАРА: Експлозија у дворишту куће Србина у Косовској Митровици

Извор: Њузвик

Оставите коментар