govorisrbija.rs
Избори Република Српска Регион

ХАОС У НАЈАВИ 5. ОКТОБРА! Муслимани, Хрвати и опозиција ЗАЈЕДНО РУШЕ СРПСКУ!

Лидер Савеза за победу, Вукота Говедарица, и лидер ДФ-а, Жељко Комшић, у својим обраћањима поводом отказивања предизборних скупова који су планирани за петак 5. окотбар, користили су идентичне реченице. Али, то није једино што повезује СЗП и ДФ.

САРАЈЕВО СПРЕМА УДАР НА РС: Аутобуси из Сарајева спремни да крену на Трг Крајине – полиција Српске у највишој приправности!

Како сазнајемо, кандидат за председника Републике Српске испред Савеза за победу, Вукота Говедарица, јуче је саопштио да та коалиција отказује предизборни скуп планиран за 5. октобар у Бањалуци.  Он је рекао да ,,сматра непримерним одржавање скупа недалеко од места одржавања протеста групе ,,Правда за Давида“, који је најављен за 5. октобар.

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарио државног удара на Републику Српску

Такође, кандидат за члана Председништва БиХ испред Хрвата,  Жељко Комшић, саопштио је да коалиција Демократски фронт – Грађански савез отказује планирани завршни скуп у Сарајеву 5. октобра.

Оно што је занимљиво, јесте да су Говедарица и Комшић дали идентичне изјаве поводом отказивања њихових скупова.

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО: Сценарио државног удара на Републику Српску

Говедарица: ,,Сматрамо да није примерено одржавати скуп то вече, а много непримереније одржавати све то уз неки музички оркестар. Није примерено у овом моменту да одржавамо политички скуп недалеко од догађаја где отац тражи правду за убијеног свог сина.“

Комшић: ,,Сматрамо да није примерено, у исто време када је планирано окупљање великог броја грађана који траже истину у вези неразјашњене трагичне смрти једног младог суграђанина, држати политичке говоре на бини или јавно емитовати промотивне спотове.“

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ПАНЧЕВЦУ! СЛЕТЕО АУТОМОБИЛ СА МОСТА! Има погинулих!

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ МЕСТО НА КОЈЕ ЈЕ С ПАНЧЕВЦА ПАО „ЈУГО 45“! Сурвао се с најмање 10 метара висине!

Како и једни и други подржавају сумњиву групу ,,Правда за Давида“, чије деловање има све елементе тзв. обојене револуције и у чијим активностима препознајемо печат ,,Отпора“ (симбол стиснуте песнице под којим је ,,Отпор“ деловао у СРЈ током петооктобарске револуције), као и методологију рада западних специјалних служби и која за 5. октобар најављује демонстрације (за које постоје индиције да ће бити насилне, јер позивају на линч актуелне власти и како кажу ,,узеће правду у своје руке, ако треба срушиће зграду МУП-а“, такође долазак на протесте су најавиле и муслиманске групе навијача из БиХ које су познате по антисрпском деловању, а поред тога што се на протестима могу видети страни амбасадори, недавно је протесте подржао и бивши командант тзв. Армије БиХ, Самир Садиковић), логично се намеће питање да ли су Говедарица и Комшић своје завршне скупове отказали како не би разводњавали масу, односно како би и њихове присталице усмерили на Трг Крајине да се придруже демонстрацијама групе ,,Правда за Давида“?

Извор: Говори Србија/М. Х.

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВАН СНИМАК ВЕЧЕРИ КАДА ЈЕ РОНАЛДО СИЛОВАО СТУДЕНТКИЊУ: Почело је са плесом и нежним додирима, А САДА МУ ПРЕТИ ДОЖИВОТНА РОБИЈА! Погледајте шта се десило!

ДОДИК И ДАЧИЋ ЗАПАЛИЛИ БАЛКАН: Ујединићемо Србију и Републику Српску, бранићемо оно што смо крвљу стекли!

ТАЈНЕ КОЈЕ МАЛО КО ЗНА Јоксу као вола у купусу претукао тип ког може у зубима да носи, живот му спасао човек ког је потом „продао“!

АЛБАНСКИ СНАЈПЕРИСТА УБИО ЈЕ РУСКОГ ВОЈНИКА! БАЋУШКЕ СУ ИМ ПРИРЕДИЛЕ ПАКАО! Амерички командос открио како су Путинови специјалци УНИШТИЛИ терористе на југу Србије!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХРАБРО! Један детаљ је био довољан да стјуардеса спаси девојчицу од ТРГОВАЦА ЉУДИМА

ОРАХОВАЦ: Ухапшен Србин због покушаја да одбрани српску децу од наоружаних Шиптара!

Вулин: Беспилотне летелице Кфор-а нису случајно надлетале Газиводе

Дачић упозорава на косовски „блицкриг“: Могућ напад на север Косова уз страну помоћ

(ВИДЕО) СРПСКИ МЛАДОЖЕЊА ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Свештеник га питао да ли се обећао другој жени, а његов одговор изазвао је ЛАВИНУ СМЕХА!

 

 

Оставите коментар