Друштво Србија

(ФОТО) СКАНДАЛ УСРЕД БЕОГРАДА: Хрватска амбасада наступила у дресовима на којима је писало Земун са шаховницама!

У суботу 15. септембра 2018. године на теренима на Ади Циганлији одржан је хуманитарни (!?) футсал турнир под називом "Дипломате за децу", а циљ је био прикупљање помоћи за Прихватилиште зе децу.

НИШТА ВАМ НЕ ВРЕДИ, СВЕ ЋУ ДА ВАС ПОБИЈЕМ: Лупала породици из Бора на врата, а онда развалила прозор и ЗАПУЦАЛА. Мајка двоје деце је пала мртва

Организатори турнира су амбасада Пољске и Словачке у Београду, а осим њих на турниру је учествовало још 14 екипа: амбасаде Чешке, Финске, Француске, Грчке, Хрватске, Италије, Канаде, Немачке, Русије, САД, Украјине, Велике Британије, затим делегације Европске уније у Србији, МУП и Министарство спорта и омладине Србије.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БОЛЕЧУ: Син (59) убио мајку (78) после свађе у породичној кући

Ни овај догађај, који је требао да има хуманитарни карактер, није прошао без провокација од стране Хрвата. Наиме, амбасада Хрватске је наступила у дресовима на којима је писало Земун са шаховницама!

ФБ

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ ХИТЛЕРОВО ПОСЛЕДЊЕ ОРУЖЈЕ ОСВЕТЕ: Звоно је могло да путује кроз време, а Фирер га је склонио у Јужну Америку

Како Говори Србија сазнаје, нико из МУП и Министарства спорта и омладине није реаговао и покушао да спречи ову скандалозну провокацију!

ХРОНИКА ОД ПРЕ ЈЕДНОГ ВЕКА: Бабе тровачице побиле пола пожаревачког села

ФБ

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) 8 РУСКИХ ПОДМОРНИЦА РЕШАВА РАТ! Амерички шпијуни у паници: Убојити БОРЕЈИ ускоро КРЕЋУ У ПОХОД!

СТЕФАНОВИЋ: Чуди ме да Вукосављевићу не смета Ђиласова подршка!

После обарања „иљушина“: Израел ће морати да докаже да поштује Русију

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu