printscreen
Регион

(ФОТО) СКАНДАЛ У КОТОРСКОМ СУДУ! Судија и сведоци сву кривицу свалили на Српкињу!

Београђанка Сара Видак (20) негирала је да је напала судију прекршајног суда у Котору Јелену Станишић.

Она је на суђењу у Основном суду у Котору казала да је Станишић њу ухватила за руку и одгурнула.
Казала је и да је упозорила судију на такво понашање, након чега је, како је навела, уследила паника и повици суткиње да ју је напала.

АРИФИ ПРЕТИ КРВАВИМ СУКОБОМ: Или ће се цела „Прешевска долина“ припојити Косову или ће АЛБАНЦИ НАСТАВИТИ РАТ СА СРБИЈОМ!

Видак тврди да није огребала Станишић по руци, већ да је судија са огреботином изашла из канцеларије у коју је ушла након напада.

Видак је оптужена да је 14. августа око поднева у просторијама Суда за прекршаје у Котору напала Станишић, те да је судија задобила лаку телесну повреду.

Судија Станишић тврди да је Видак физички напала незадовољна епилогом прекршајног поступка против њеног момка Стевана Прпе.

Видак и њена породица, међутим, тврде да то није тачно, већ да је судија та која је била непријатна према њој и прва је напала.

СЛАЂАНА МУЖУ ПРЕД ДЕЦОМ ЗАБИЛА НОЖ У СРЦЕ: У затвору се поново породила, а на суд у Вараждину стигла насмејана

Сара тврди и да је основна тужитељка није на саслушању упутила да може да се брани ћутањем, као ни да може да позове амбасадора.

Facebook

Сара Видак

Тврди и да је тужитељка била некоректна и непријатна да је саслушање „било иживљавање“ и да је била „немоћна да било шта каже“.

Видак је казала да из тих разлога није ни потписала записник.

ЕКСПЛОЗИЈА У НАЈВЕЋОЈ РУСКОЈ ФАБРИЦИ МУНИЦИЈЕ: Има мртвих и повређених! Ватрогасци се боре са пожаром!

Тужитељка Љиљана Милић је доставила суду три пуномоћја, потписаних од стране мајке Саре Видак за адвокате, и пуномоћје потписано од стране Видак.

Адвокат Срђан Љешковић сматра да су документи фалсификовани и да се ради о манипулацији тужилаштва, јер се ради о „правно неукој девојци“.

СУДИЈА СВЕДОЧИЛА

Станишић је навела да је Видак и њеном момку, Стевану Прпи, који су дошли у суд културно објаснила процедуру, али да се Видак обраћала дрско и чак залупила врата канцеларије.

– Приликом суђења је Сарин момак признао кривицу да је ударио паркирани ауто, и тражио да му се саопшти казна. Одмах је рекао „крив сам нема шта ударио сам ауто, само да знам колика је казна“ – рекла је Станишић.

Судија је додала да је Прпа платио казну и потписао три примерка.

Тада је, како је казала чула галаму испред канцеларије – „ово је неправда, хоћемо жалбу“. Додала је да се појачала вика и галама и да је изашла на праг канцеларије.

У СОБИ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈА СЕ УБИЛА У ПОПОВЦУ ПРОНАЂЕНИ ЦРТЕЖИ ЂАВОЛА И ЛИЦА БЕЗ ОЧИЈУ! Кренула да се види с друштвом, отац је пронашао обешену о орах, на 30 метара од куће!

– Питала сам у чему је проблем, обратила ми се мајка Саре Видак ријечима „срам те било, цели дан нас малтретираш, дискриминишеш нас по националној основи“, казала је Станишић.

Додала је да је објаснила да се притужбе предају у писарницу и да напусте просторије одељења.

Станишић истиче да јој се тада Сара Видак обратила речима „које је твоје презиме, чуће се за ово“. Додала је да је Видак тада ударила по руци ухватила је и почела да заврће руку.

Тада је позвана полиција и Хитна помоћ.

Станишић је казала да је Сара Видак позвала мајку да јој достави канадски пасош. Навела је да се узнемирила и да је отишла у Хитну.

– Нисам могла да верујем да ће ме неко физички напасти на радном месту – рекла је Станишић.

Додала је и да је Видак подметнула ногу и блокирала врата и да јој је онемогућила да се врати у судијску канцеларију.

ОДБИЛА ПОМИРЕЊЕ ?!?

Станишић је казала да је након саслушања код тужиоца Сарин адвокат Ранко Шћекић позвао на фикси телефон и казао јој да је „Сара спремна да пружи руку и да је погрешила да би Сара све ово да призна, да се измире, како би се предмет завршио одложеним гоњење“.

ЕРДОГАН: Морамо да купимо руски С-400 ШТО ПРЕ!

Судија је казала да је то одбила наводећи да је била нападнута на радном месту.

Шћекић је појаснио да се Видак уплашила да ће бити послата у затвор и да је рекла да ће признати иако то није урадила.

На питање тужитељке Милић да ли је ухватила за руку Сару Видак, Станишић је казала „нисам, наравно“, те да је ни у једном моменту није ухватила за руку, већ да се враћала уназад пошто су на њу насртали.

– Ја сам од ње бежала – рекла је Станишић.

СУДИЈА НИЈЕ ВИДЕЛА НАПАД ПОЛИЦАЈЦА

Додала је да није видела да је полицајац насрнуо на мајку Саре Видак.

На питање адвоката Љешковића да ли је у опису радног места судије за прекршаје да заводи ред у ходнику, Станишић је казала да није.

– Али пошто се ради о предмету који је непосредно код мене завшен, хтела сам да дам објашњење странкама јер су негодовали – рекла је Станишић.

Упитана да ли се против ње води неки поступак, Станишић је одговорила не. Казала је да су јој повреде саниране у Дому здравља.

Љешковић је казао да нема ни један медицински доказ који потврђује тврдње Станишић.

БРАВО, ДУШО! Марко (12) препливао Охридско језеру по невремену, а један детаљ ће вас РАСПЛАКАТИ!

РАДНИК СУДА СВЕДОЧИО У КОРИСТ СУДИЈЕ
Сведок Харис Ћеман је је рекао да је био на радном месту где је и канцеларија Станишић. Казао је да је чуо девојку и момка који су ушли у канцеларију, а да их је судија смиривала и појаснила да још није стигао захтев за покретање прекршајног поступка.

Каже да је Видак све време негодовала, обраћала се наредбодавним тоном и да је залупила вратима.

Ћеман је потврдио речи Станишић да је Прпа признао кривицу и прихватио одговорност и да га је занимала казна. Додао је да је Прпа био куктуран, коректан и да се захвалио.

Онда је, како је казао, почела галама уходнику, те да је изашао и видио, и после сазнао да се ради о мајки и кћерки Оливери и Сари Видак, које су негодовале и да их судија саслуша, јер им је нанета неправда.

Оливера Видак је, како је казао, била бучна и говорила да се све дешава јер су српске држављанке. Каже да се судији обратила са „срам вас било“.

СЕВАЛИ НОЖЕВИ! Крвава туча у Сутомору, осумњичени држављани Србије

– Видео сам да је Сара кренула ка судијии блокирала врата канцеларије. Видео сам да је одгурнула судију, да ју је ухватила за руку. Полицајац је реаговао и ухватио за рамена, а ја сам стао између њих. Судија је ушла у канцеларију – рекао је Ћеман.

Судија је, како је испричао, изашла из канцеларије видно узнемирена и рекла полицајцу да је нападнута.

На питање адвоката Ранка Шћекића да ли је видео повреде на руци судије, Ћеман је казао да је видео црвенило, те да је после видео да јој је указана помоћ у Дому здравља.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) НАПАД НА ЖЕЛЕЗНИЧКОЈ СТАНИЦИ У АМСТЕРДАМУ! Полиција ранила осумњиченог који је напао пролазнике ножем!

(ФОТО) ПСЖ ДОБРО ЗНА ГДЕ ДОЛАЗИ: Косово је Србија!

ДА НИЈЕ И ЦАР ДУШАН БИО АЛБАНАЦ? Нова провокација из Приштине, отимају СВЕ СРПСКО!

ИЗБО ДВОЈЕ НОЖЕМ Полиција ранила нападача, улетео на железничку станицу, сумња се на ТЕРОРИЗАМ

ОБЉУБИО ДЕТЕ (13) У ШКОЛИ Завео је у мају, у децембру имали СЕКС

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon