Facebook
Друштво Србија

(ФОТО) СКАНДАЛ У ДОМУ ЗДРАВЉА: Докторка одбила да прегледа бебу под ТЕМПЕРАТУРОМ 39,3, мајка све снимала!

Докторка Дома здравља у Крагујевцу одбила је да прегледа бебу која је имала температуру 39,3!

УЖАС У БЕОГРАДУ! Исекли колима аутобус, па изашли и напали возача ГСП-а, возач хитно превезен у Ургентни!

Виолета Цветковић (29) јуче ујутру је одвела на дечје одељење своју болесну ћеркицу од 20 месеци и уместо да дете буде хитно прегледано и збринуто, мајка је из установе изашла на ивици суза. Лекарско особље је девојчицу довело својим скандалозним поступком у велику опсаност пошто болује од епилепсије, а недавно је имала и атипичне фебрилне конвулзије (фрас) и то са много мањом температуром, па је рекација педијатра требало да буде ургентна!

(ФОТО) СЛАВИ, СРБИЈО! Ма, ви сте наше НАЈВЕЋЕ хероине! Српске одбојкашице у финалу Светског првенства!

Уместо тога, ноншалантно су одбили преглед, а револтирана мајка је извадила мобилни телефон и све снимила.

– Ево,докторка Нада неће да прими болесно дете, а неће ни да потпише да га је одбила јер дете није њен пацијент. То треба да види цела Србија. Ево је и начелница, а докторка одлази без поздрава и не каже ништа – прича Виолета док снима телефоном.

БЕОГРАДСКИ ВИДОВЊАК ЈОЈ УНИШТИО ЖИВОТ Лечио ме сексом док ме муж чекао испред!

Facebook

МИНИМАКСОВ СИН РЕШИО ДА ПРОГОВОРИ! Истина о Аркановом ШАМАРАЊУ чувеног водитеља, зашто је КАРЛЕУША МРТВА ЗА ЊЕГА и како је хтео да бије Биг Лалета и Ђуса! О ОВОМЕ ЋЕ БРУЈАТИ СРБИЈА

Беба имала високу температуру

За то време др Нада Илић није ниједном погледала ка колицима у којима је било болесно и уплакано дете, већ је гледала у телефон. Виолета Цветковић каже да је ћеркица целе ноћи имала температуру, болело је уво, сузило јој је око, па је једва чекала да сване како би је довела на преглед.

Министарство здравља: Хитно смо послали инспекцију

О догађају у Крагујевцу обавештено је Министарство здравља, које је одмах реаговало.

(ШОКАНТНА ФОТОГРАФИЈА) Оно што је Јован Мемедовић снимио на Дрини ЈЕЗИВО ЈЕ И НЕ СЛУЖИ НАМ НА ЧАСТ!

– Хитно је наложено инспекцији да оде и да испита све околности. Став Министарства здрваља је да су овакве ствари недопустиве и да сваки хитан пацијент мора да буде правовремено збринут, а нарочито када су пацијенти деца.

(ФОТО) СРБИЈА ВРИШТИ ЗБОГ ГРЕШКЕ У СЛАГАЛИЦИ Жестоке прозивке на рачун квиза, који блам!

– Дете ми није ни спавало, ујутру сам је одмах довела. На болесној страни су радили др Нада Илић и др Бобан Ћупић. Ја сам хтела да је прегледа др Нада, јер нам је она раније била изабрани лекар, али сам морала да је заменим, јер је често била на боловању. То је вероватно разлог што сада није желела да нас прими. Ми смо уредно сачекале да се заврши пауза, а онда су нас одбили.

(ВИДЕО) НАЗДРАВЉАО, ПА ЗАПЕВАО УЗ ХАРМОНИКУ! Додик на граници са Србијом прослављао РОЂЕЊЕ УНУКА!

Виолета не скрива да су понудили да је прегледа други лекар у смени, али је то одбила, тврдећи да је он у целом Крагуејвцу познат као доктор који прегледа плућа деци преко мајице, бодија, па чак и кроз дукс. После свега, била је приморана, каже, да девојчицу одведе на преглед код приватног лекара.

(ВИДЕО) СЕДЕО САМ НА ПОДУ И ПЛАКАО! НЕ ЗНАМ ДА ЛИ ЈЕ ОВО ВРЕДНО СВЕГА… Потресна исповест Новака Ђоковића никога неће оставити равнодушним

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed