Фејсбук
Друштво Србија

(ФОТО) СКАНДАЛ! КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД?! Комуналци у Пироту ЗАБЕТОНИРАЛИ све рупе у дрвећу!

Као да природа и наша планета нису довољно угрожене, па људи дају све од себе да додатно униште све здраво у нашој околини. То је случај и са Пиротом у ком су, према речима Друштва за заштиту и проучавање птица Србије, запослени у Јавном предузећу "Комуналац" забетонирали рупе на дрвећу?!

Тиме је угрожена флора, али и фауна јер су инсекти, птице и слепи мишеви страдали или остали без дома.

(ВИДЕО) РАДИЈАЦИЈА ХИЉАДУ ПУТА ВЕЋА ОД ДОЗВОЉЕНЕ: Еколошка катастрофа на југу Србије, 9 радника водовода оболело од канцера, 8 умрло!

Поједине грађане ипак је забринуло да би овакво решење могло да угрози живот биљака, па су комшије повеле причу о потреби да на терен изађе екипа комуналне инспекције.

(ВИДЕО) ШОКАНТАН ИЗВЕШТАЈ ИЗРАЕЛСКОГ ОБАВЕШТАЈЦА: Путин је развио СУПЕРОРУЖЈЕ, НАТО је бескористан, ЕВРОПА МОРА ДА ПРЕГОВАРА С РУСИЈОМ!

– Недостатак логике не може се надоместити некаквом дипломом. Да је овакав филозофски закључак потпуно на месту уверавају нас и „стручни“ људи из ЈП „Комуналац“ из Пирота. Из потпуно нама непознатих разлога и побуда на градском шеталишту забетонирали су (да, добро сте прочитали сипали су бетон) све рупе на дрвећу!

БИО ЈЕ ТОЛИКО СИРОМАШАН ДА НИЈЕ ИМАО ШТА ДА ЈЕДЕ: Мирко је Пижона и Дару из Жикине династије учио да возе! ПРВО СЕ ЈАВЉАО НА ТЕЛЕФОН, А ЕВО КАКО ЈЕ ДОШАО НА ТВ

Nedostatak logike ne može se nadomestiti nekakvom diplomom. Da je ovakav filozofski zaključak potpuno na mestu uveravaju…

Posted by Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije on Saturday, 31 March 2018

ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ СЕ ЕМОТИВНОМ ПОРУКОМ ОПРОСТИЛА ОД МИРКА АЛВИРОВИЋА: Част је била познавати великог професионалца!

– На овај начин су инсекти, птице и слепи мишеви страдали или трајно остали без свог дома! Случај је пријављен надлежнима, а захтеваће се осим казне и смена особа одговорних за овај злочин усмерен ка природи – најављено је у саопштењу Друштва.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ О КОМЕ ЈЕ РЕЧ! Препознајете ли нашу певачицу са слике?

Дроновима прошверцовали телефоне за 80 милиона долара

Србија је одлучила: Ово је сада решење за Косово

(ВИДЕО) ШОКАНТАН ИЗВЕШТАЈ ИЗРАЕЛСКОГ ОБАВЕШТАЈЦА: Путин је развио СУПЕРОРУЖЈЕ, НАТО је бескористан, ЕВРОПА МОРА ДА ПРЕГОВАРА С РУСИЈОМ!

Извор: Телеграф.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon