Pixabay
Политика Србија

(ФОТО) СЕВЕР КОСОВА ЧЕКА ПУТИНА: КОСОВСКА МИТРОВИЦА ОКИЋЕНА КАО НИКАД ПРЕ! Братство Срба и Руса на сваком кораку!

Уочи данашње посете председника Русије Владимира Путина Србији, север Косова окићен је заставама те земље, а постављени су и билбори на којима је исказана захвалност за помоћ у одбрани државних и националних интереса.

100.000 СРБА ДОЧЕКУЈЕ ПУТИНА: Ово је велики дан за нашу земљу!

Уочи данашње посете председника Русије Владимира Путина Србији, север Косова окићен је заставама те земље, а постављени су и билбори на којима је исказана захвалност за помоћ у одбрани државних и националних интереса Србије и Срба на Косову.

(ФОТО) Полетео Путинов авион за Београд

Дуж улице Краља Петра на шеталишту у Косовској Митровици поред српске, вијоре се и заставе Русије, а слично је и у Звечану, Лепосавићу и Зубином Потоку.

РУСИЈА И СРБИЈА ПОТПИСУЈУ НОВЕ УГОВОРЕ О ОРУЖЈУ: Није реч о тенковима! НАТО И КОМШИЈЕ страхују да је РЕЧ О НЕЧЕМ МНОГО СТРАШНИЈЕМ!

ХАРАДИНАЈ УДАРИО НА ПУТИНА ПРЕД ДОЛАЗАК У БЕОГРАД! Окомио се на њега због једне изјаве, лидер Русије неће веровати својим ушима шта му је зликовац рекао!

Постављени су билборди на којима је исписано на руском језику „Ми смо браћа“ и „С нама је Бог“.

МАРИНА – ЖЕНА МОНСТРУМ ИЗ СЕЛА КОД КНИЋА: Брутално убијеног Петра држала као роба, ТУКЛА ГА, СЕКЛА И ИМАЛА СЕКС СА ЊИМ! Другим мушкарцима ломила прсте и пуцала у њих!

ЗАВИРИТЕ У УНУТРАШЊОСТ ПУТИНОВОГ АВИОНА Лидер Русије се купа у златној кади, спава у кожи, а конференцијска сала је чиста перверзија!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КИНЕЗИ ИМАЈУ ОДБРАНУ ЗА ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! ВЕЛИКИ ЧЕЛИЧНИ ЗИД ЗАКОПАН ЈЕ ДУБОКО ИСПОД ПЛАНИНА: Не могу нам ништа ни Руси, ни Американци!

Срећни добитник се још није појавио! Лудило у Суботици: Сви траже лото милионера!

Син сведока-сарадника правио хаос у центру Београда: Чуметов син аутом ударио полицајца па му претио калашњиковим!

(ВИДЕО) ПОПОВИЋ О ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ: Трећина споразума са Русијом из области иновација

Dnevno

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu