Srbin.info
Регион

(ФОТО) ПЛАКАТИ У БАЊА ЛУЦИ „Патријарх Вартоломеј – поганин и цариник“

Избор је наш стоји иза плаката који се данас могу видјети на неким мјестима у Бања Луци. На њима је лик Цариградског патријарха и текст – порука „Вартоломеј, Цариградски патријарх до 6. јануара 2019. Од тада поганин и цариник. Сматрамо да имамо право да се огласимо таквим плакатом јер смо на неки начин најавили противканонске активности Цариградског патријарха Вартоломеја.

ЦЕЛЕ ГОДИНЕ ЋЕ ВАС ПРАТИТИ СРЕЋА И БЛАГОСТАЊЕ За Бадње вече морате да урадите ОВО у тачно одређено време!

Покрет је већ више година у својим текстовима и активностима говорио да постоји противрелигиозни центар моћи, који контролише САД, Енглеску, НАТО, једним дијелом Ватикан… и жели да разбије, па и уништи све врсте суверенитета и националног идентитета, како би загосподарио и човјеком и Земљом. Руше и уништавају државе, народе, основне религије, а поготово православље, језик, традицију, па и саму човјекову личност. Зато и отимају коријен преко којег се истинским вриједностима и вјечним смислом напајају историјски  и државотворни, поготово православни народи.

(ФОТО) БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ НА СВЕТУ! Овако се Јужна Америка опростила од легендарног Шекија!

За српски народ тај коријен је Косово и Метохија, а за руски, можда, Кијевска Русија. Противканонско дјеловање патријарха Вартоломеја према Православној Цркви у Украјини као и потпис који је ставио на томос о аутокефалности цркве у Украјини, само је један сегмент у горе наведеном процесу. Такво дјеловање Вартоломеја је најава могућег стварања паралелне „црквене“ структуре са православном. Таква структура настајала би на лажним темељима и од отетих дијелова православних народа. На нашим просторима у ту структуру покушали би увући „православне цркве“, Македонску, Црногорску, а у будућности и Босанску и Хрватску… Можда би једног дана сву ту „црквену“ структуру предали на управљање Ватикану и Папи.

Нова иницијатива: Отворити границе између Србије, Црне Горе и РС

Инспирацију за плакат Вартоломеј, Цариградски патријарх… поганин и цариник добили смо у посланици патријарха Кирила патријарху Вартоломеју у дијелу „О плановима Цариградске Цркве о легализацији раскола у Украјини разговарао сам с Вама и насамо, и у присуству малобројних свједока. А сада, када су сви ови планови у великој мјери реализовани можда Вам се посљедњи пут обраћам пред лицем цијеле Православне Цркве. Поступајући тако руководим се заповијешћу Господа нашег Исуса Христа: Ако ли ти згријеши брат твој, иди и покарај га насамо… ако ли те не послуша узми са собом још једнога или двојицу да на устима два или три свједока остане свака ријеч. Ако ли њих не послуша, кажи Цркви, а ако ли не послуша ни Цркву, нека ти буде као поганин и цариник (Мт. 18: 15-17).“

(ВИДЕО) НАПЕТО У ЂАКОВИЦИ! Шиптари НА БАДЊИ ДАН не дају СРБИМА ДА УЂУ У ЦРКВУ!

Покрет је заједно са Источноевропском организацијом за заштиту Православља у Бања Луци, 26.11.2018. год. организовао научни скуп у вези актуелне ситуације у Православљу и донио сљедећу резолуцију:  ПРОБЛЕМИ ОДОЛИЈЕВАЊА ИДУЋЕМ РАСКОЛУ У ПРАВОСЛВАЉУ.

Православни народи не требају да се боје за своју Цркву. Христос је Глава Цркве и она не може никад бити поражена. „Саградићу Цркву Своју и врата пакла неће је надвладати.“ (Мт. 16. гл.)

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ УБИЦА У БЕЛОЈ ЈАКНИ! Он је усмртио човека на Бановом Брду усред бела дана! Потрага широм Србије за Суботичанином (38)!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Оставите коментар