zagorje.com
Регион

(ФОТО) ПИЈАНИ ВОЗАЧ СЕ ЗАБИО У ДНЕВНУ СОБУ: Власник гледао телевизију када му је аутомобил пробио зид

Брзина, алкохол и клизав коловоз кумовали су саобраћајној несрећи која се догодила у Загребачкој улици у Лобору у Хрватској.

Млади возач „хјундаија“ слетео је са улице, ушао у двориште једне породичне куће и забио се у зид дневне собе. Упркос превртању на кров и ударцу у зид, возач аутомобила остао је неповређен.

Ловац убио колегу мислећи да је дивља свиња, а онда је урадио нешто још горе

zagorje.com

У тренутку несреће власник куће Бранимир Огриншак гледао је ТВ у дневној соби. Кад је чуо ударац и да се руши зид куће скочио је с кауча. Срећом, и он је прошао без повреда. Укућани су се доста преплашили и још не могу да верују шта се догодило у њиховој кући.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПАЛЕСТИНАЦ НОЖЕМ ИЗБО ИЗРАЕЛСКОГ ЧУВАРА: Шокантан напад на главној аутобуској станици Јерусалима!

На дневној соби срушен је зид, разбијен прозор, поломљен радијатор…а материјална штета износи око 40.000 куна (око 5.300 евра).

(ВИДЕО) ЗАСМЕЈАВАО ЈЕ МИЛИОНЕ, БАЛКАН ГА ЈЕ ОБОЖАВАО: Мало ко зна како је Чкаља зарадио чувени надимак!

zagorje.com

(ВИДЕО) ЗАТВОР ГОРИ И ОД АЛКАТРАЗА: Најозлоглашенији робијаши овде живе у самицама од 6 квадрата, а контакт са људима имају само МИНУТ дневно

Момци који су се враћали из вечерњег изласка видели су шта се догодило и прискочили у помоћ возачу, који је према причи сведока био у алколисаном стању. Извукли су га из аута и у кући у коју се забио дочекао је полицију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин у Хмејмиму: Враћамо се из Сирије са победом

Скандал тресе САД: Пљуште оставке конгресмена

ХАШКИ ТУЖИОЦИ ТРАЖЕ ЗА ШЕШЕЉА 28 ГОДИНА ИЛИ НОВО СУЂЕЊЕ: Расправа о жалби у среду

Извор: Загорје/Курир

Оставите коментар