Политика Србија

(ФОТО) ПАТКАРИ ОСНОВАЛИ НАТО ОРГАНИЗАЦИЈУ

Упозоравали смо јавност много пута до сад на страни утицај који је обухватио НВО сектор у Србији.

Поред Наташе Кандић, Аните Митић, Борке Павићевић и осталих деструктивних елемената који добијају директиве и доларе са запада појавила се Иницијатива Не да(ви)мо Београд која је окупила десетину мањих организација које такође воле доларе више од своје земље. Разоткрили смо их много пута до сад и све то обелоданили.

Додик: Ево зашто нећу ићи на Путинову инаугурацију, а што се Вучића тиче…

Последња наша објава на друштвеним мрежама доказ је да смо нашли нешто што они никако нису желели да јавност сазна. Управо та објава је пријављена неколико хиљада пута (организовано) и наши профили су били блокирани месец дана. Наиме, открили смо спрегу између НАТО организације СЕАС(Српско Евро-Атлантска Сарадња) чији је председник Венцислав Бујић и једног од водећих људи у НДМБГД Милоша Ињца.

КОНАЧНО ПАЛЕ МАСКЕ: Кларк открио план Амера за Балкан

Први пут њих двојица се у јавности појављују неславно на протесту против додељивања дипломатског статуса Српско-Руском хуманитарном центру у Нишу где су недељама најављивали масовно окупљање истомишљеника у центру Београда. Тотални фијаско је доживео овај протест на ком су се појавила два човека, Венцислав и Милош. Када смо написали да НДМБГД сарађује са НАТО структурама Венцислав Бујић је рекао да Милош Ињац није учесник протеста већ техничка подршка и да је дошао да слика и снима догађај. Истражили смо мало њихову сарадњу и дошли до доказа да паткари не сарађују са СЕАС-ом већ да су они оснивачи ове организације која лобира да Србија уђе у војни савез који је убијао нашу децу.

 

Завршни ударац: Клинтонисти крећу на Балкан — против Србије и Српске

Нису то успели да сакрију јер је све проверљиво на сајту Агенције за привредне регистре где јасно пише да је Милош Ињац оснивач и председник управног одбора ове организације. Сматрамо да јавност мора да зна шта се заправо крије иза жуте патке и који су њихови циљеви и због тога имамо обавезу према нашим суграђанима да још јаче наставимо борбу против свих антисрпских организација и појединаца.

Удружење грађана „Патку дај тати!“

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТКРИВАМО! Вук руши Вучића из куће Арканове бивше жене!

ЕВО КАКО СУ ЖИВЕЛИ ГАВРИЋ И ЂУРИЧИЋ ПОСЛЕ УБИСТВА АРКАНА: Понашали се као обични грађани, али сви су морали да поштују ова три правила

УЗ ЗМИЈСКИ ОТРОВ ДО 5 КИЛОГРАМА МАЊЕ: Стручњак тврди да ће вас ОВА дијета ПРЕПОРОДИТИ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
25°
Sun