Printscreen
Регион

(ФОТО) Ово је човек који обавља прљаве послове за Мила Ђукановића!

Функционер ДПС-а Бранимир Брано Гвозденовић, актуелни потпредседник Скупштине Црне Горе, је главни човек за све прљаве послове Мила Ђукановића, открива Борба. Његово име се налази на врху списка, који је у поседу једног међународног тима истражитеља који месецима истражује високе функционере ДПС-а и њихове послове у иностранству. Већ је прикупљена озбиљна документација, у којој је као главна особа означен управо Гвозденовић. Према информацијама, појавио се и сведок сарадник који је спреман да о свему прича.

ЈЕЗИВО ПРИЗНАЊЕ УБИЦЕ СА ЗВЕЗДАРЕ: Открио полицајцима зашто је убио несрећног младића, његово објашњење је ПРАВИ ШОК!

Управо је Гвозденовић, како стоји у тој документацији, што је и потврђено, означен као црна кутија свих Ђукановићевих послова. Наводи се и његова веза са једном великом компанијом у Црној Гори, као и са пословима у иностранству, за које се верује да Ђукановић стоји иза њих. Сва документација о томе ће ускоро бити јавно презентована. Како је потврђено, Гвозденовића је истражитељима поменуо и један бизнисмен, означивши га да је главни човек за убирање новца од високе пословне клијентеле за потребе ДПС-а.

Ако Вучић преломи избори ће бити расписани на овај празник

Незванично се сазнаје, из више извора из ДПС-а, да је Гвозденовића у високо друштво својевремено из Поште, винуо управо Душко Кнежевић, а да је Ђукановић у њему препознао оно што му треба-оданост у свим пословима.

Расветљено убиство на Звездари! Ухваћен нападач који је крвнички избо Милоша

Према тој документацији, која ће ускоро бити и званично обелодањена, осим Гвозденовића, специјални пословни тим Ђукановића чине Петар Ивановић, бивши министар Предраг Ненезић, Душанка Јекнић, као и Петрос Статис. Они су тим који води рачуна о свим Ђукановићевим пословима и финансијским трансакцијама.

ГВАИДО ПРИПРЕМА ДРЖАВНИ УДАР: Води тајне преговоре са војском!

На ексклузивним фотографијама које објављује борба, а које можете погледати ОВДЕ, са једне од журки у вили Атлас, бизнисмена Душка Кнежевића, може се видети брачни пар Ђукановић. Они су у друштву Лепе Брене и њеног супруга, затим Горана Сита Ракочевића, али и Бранимира Гвозденовића. На фотографијама са њима је и Душко Кнежевић, у чијој вили је журка организована, а за кога Ђукановић тврди да му није пријатељ.

ШИПТАРИ, УПАД НА СЕВЕР КИМ ВАМ НЕЋЕ ПРОЋИ! Срби неће дозволити насилну интеграцију Косовске Митровице!

youtube.com/See Montenegro

Оно што још није познато јесте колико ће просечан корисник морати да користи нанокапи за очи како би се у потпуности решио проблема са видом, а није познато ни колико ће нове капи за очи коштати на тржишту.

СКАНДАЛ: ЧЕСТИТАЛА ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПА ДОБИЛА ОТКАЗ!

– За сада морамо да сачекамо и видимо како ће проћи прва тестирања на људима, али тим који стоји иза овог производа је веома оптимистичан – рекао је доктор Смадја.

СРБИН УШАО У ТАЈНЕ АРХИВЕ СБ УН И ОТКРИО ТОНУ ДОКУМЕНАТА које су САД САКРИЛЕ како би за РАТ ОПТУЖИЛИ СРБИЈУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВИШЕ ОД МИЛИОН СРБА СПАСИЋЕ ЛЕК ИЗ ИЗРАЕЛА: Научници направили капи које ПОПРАВЉАЈУ ВИД, излечење је 100 процентно!

Од 1. фебруара поскупљују цигарете, погледајте за колико!

СКАНДАЛ! Ухапшен бивши директор Више пословне школе у Београду, нанео штету од 781 МИЛИОН

ХРВАТСКА ЗГРОЗИЛА ЧАК И АМЕРЕ: То је најпроблематичнија земља у Европи, УТЕМЕЉЕНА НА НЕГИРАЊУ УСТАШКИХ ЗЛОЧИНА И ХОЛОКАУСТА!

Србија улази у нову фазу сарадње са НАТО-ом: Шта су праве намере Западне алијансе

борба.ме

Оставите коментар