Public
Србија Хроника

(ФОТО) Овако сада изгледа монстроузни силоватељ Пикасо из Н. Сада који је на слободи: Откривени стравични детаљи о њему!

Вишеструки силоватељ Душан Мургашки – Пикасо (59) из Новог Сада сексуално је злостављан као дете и од тада је психички оболео и постао насилан према девојчицама и женама.

ВУЧИЋ: Даћемо све од себе да сачувамо мир, али НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ПОГРОМ И ПРОТЕРИВАЊЕ НАШЕГ НАРОДА НА КиМ!

Ово је Пикасовој комшиници открила његова мајка Даница, код које живи овај опасни напасник откад је изашао из затвора 30. новембра, пише Информер. У петак је Пикасо одслужио трећу затворску казну због силовања, а укупно је провео на робији 25 година.

(ВИДЕО) ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД УМКЕ, ЗАТВОРЕН САОБРАЋАЈ КА ОБРЕНОВЦУ: Жена пешак погинула у близини фабрике картона, мушкарац тешко повређен

Прва Пикасова жртва била је спремачица у једној новосадској школи. Несрећну жену пресрео је у дворишту, одвукао је у околно жбуње и силовао. Истог дана је идентификован и ухапшен. Тада је осуђен на затворску казну која му је истекла у јулу 1998. године. Свега три месеца касније, Мургашки је поновио злочин. Половином октобра 1998, трагајући за следећом жртвом, ушао у једну новосадску школу. У школском ходнику налетео је на, тада четрнаестогодишњу ученицу Д. С. коју је под претњом одвукао у школски тоалет, где ју је силовао. Након бруталног чина, Мургашки је и тада побегао са лица места, али је убрзо ухапшен и осуђен на вишегодишњу затворску казну. Полиција је 1. децембра 2008. године, након вишедневне потраге ухапсила Пикаса, осумњиченог да је 22. новембра 2008. године ушао у стан средовечне Новосађанке и силовао је. По изласку са робије отишао је право код мајке, у стан у Улици Антуна Урбана у новосадском насељу Сателит. Станари овог насеља су у страху откад је вишеструки силоватељ поново дошао у њихов крај. Јуче је било пусто испред зграде и ретко су наилазиле комшије.

Данас је велики чудотворац Александар Невски: Обавезно ово урадите ако желите здравље за вашу породицу!

– Душан скоро и не излази из стана, а од петка је виђен само једном, у пролазу испред улаза у зграду. У последње време нисам виђала много ни његову мајку Даницу. Она је, иначе, дивна жена, која скупља хуманитарну помоћ за Црвени крст и повремено допуњује пензију поспремањем станова – прича Пикасова комшиница Ј.Л. (74). Пре неколико година, каже она, Даница јој је испричала да је њен син Душан психички болестан јер је као дете био силован и да га је та траума, вероватно, подстакла да злоставља девојчице и жене.

– Даница ми, међутим, није открила ко је и када силвао њеног сина. Само ме је питала да ли постоји могућност да Душан по изласку из затвора буде одмах трајно смештен у неку психијатријску установу. И она је свесна да њен син у сваком тренутку може поново да нападне неког – каже комшиница.

Дрецун открио делове поверљивог извештаја: Официри ОВК знали за трговину органима, преносили делове тела на аеродром!

ОБАВЕШТЕНИ И У ШКОЛИ

Пикаса се сећа и друга комшиница М. Ш. (64) која је забринута за своју унуку од када је овај изашао из затвора.

– Дуго живим у овом крају и сећам га се, иако сам га последњи пут видела пре 20-ак година. Сада га можда не бих ни препознала да прође поред мене. Сазнала сам да је изашао из затвора још пре него шта се та вест појавила у медијима. Одмах сам о томе обавестила управу школе коју похађа моја унука како би били на опрезу. Уплашена сам за унуку, она похађа седми разред – испричала је М.Ш.

Мађарска шаље војску на Косово!

Иначе, излазак серијског силоватлеља из затвора посебно је забринуо родитеље девојчица које похађају основну школу која се, као и вртић, налази око сторину метара од зграде у којој станује Мургашки. Од објављивања вести да је Пикасо на слободи, знатно је повећан број родитеља који чекају децу испред школе.

https://twitter.com/KvinRd/status/1070062224155262976/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1070062224155262976&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.republika.rs%2Fhronika%2Fhronika%2F103581%2Ffoto-ovako-sada-izgleda-monstrouzni-silovatelj-pikaso-sada-koji-slobodi-otkriveni-stravicni-detalji-njemu

(ФОТО) ЧИТАВА СРБИЈА ШЕРУЈЕ ОВУ СЛИКУ ИЗ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА: Докторка Даница дошла да оперише у овоме! А тек коментаре на Фејсу да видите

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН ОДУВАО РАМУША: Војска Косова да иде у Сирију, па косовски Албанци су већ тамо као терористи ИД!

(ФОТО) УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Жена се бацила под воз, полицајци скупљају РАСКОМАДАНО ТЕЛО

(ВИДЕО) БОСАНАЦ ОБОРИО СВЕТСКИ РЕКОРД За само 25 секунди ГЛАВОМ РАЗБИО 90 БЛОКОВА

(ВИДЕО) ПАКЛЕНО ЛЕТО ЈЕ ИЗА НАС, А СЛЕДИ НАМ ЈОШ ГОРЕ Забрињавајућа прогноза за 2019. годину! ЕВО КАКВА НАС ГОДИНА ЧЕКА!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
22°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
19°
Sat