Србија Хроника

(ФОТО) Отишао је да подигне личну карту и више га никада нису видели: Ниш пет месеци тражи Небојшу (19)

Отац Миодраг каже да страхује, јер се Небојша увек враћао кући када би отишао од ње.

ИСПЛИВАО ДОГАЂАЈ СА ТАРЕ О КОЈЕМ СЕ ЋУТАЛО ЈОШ ОД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кнеле је ове фудбалере натерао да обучени пливају у базену!

Небојша Младеновић Шоне (19) отишао је 24. јула из свог породичног дома у нишком селу Доња Трнава и од тада му се изгубио сваки траг.

Његов отац Миодраг је пријавио синовљев нестанак полицији, а како и даље нема никаквих сазнања о судбини несталог, затражио је помоћ медија.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ОДУЗИМАЊА ДЕТЕТА МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ! Дете је имало шугу, било запуштено, забрањивали су контакт са породицом?!

– Тог дана је отишао у Полицијску управу да би подигао личну карту и више га нисам видео. У полицији сам сазнао је није узео тог већ два дана касније. Пријавио сам његов нестанак 27. јула али никаквих информација о томе где се налази и даље немама. Телефон му је најпре био недоступан, а после месец дана је искључен – каже забринути отац.

Миодраг објашњава да страхује за сина јер је од детињства имао проблема.

– Напустио је средњу школу, бавио се сезонским пословима, имао је обичај да оде од куће али никада овако дуго. Када је раније одлазио, било је то на десетак дана али ми се јављао када бих га звао телефоном. Имао је и нека ситнија кривична дела а у последње време је био у дуговима. Причао ми је да се задужио 500, па и 1.000 евра али ми није говорио од кога је и због чега узео паре. Све што сам имао, продао сам да би се раздужио. Могуће је да се негде склонио од својих поверилаца, али страхујем да су му они можда нашкодили – прича кроз сузе Миодраг.

Каже да га нарочито брине то што Небојша није понео ништа од личних ствари те што полиција нема података да је напустио земљу.

– Непосредно пре нестанка боравио је у Београду где је радио и зарађеним новцем је купио нову гардеробу. Ништа од тога није са собом понео што би било очекивано да је имао намеру да оде. Нема пасош, па није могао у иностранство а није регистрован његов прелазак у Републику Српску или Македонију, где се може са личном картом – говори отац несталог младића.

Додаје да се распитивао код Небојшиних другова али да нико од њих не зна ништа што би му помогло да га нађе.

СВИ ЗЛОЧИНИ КРВАВЕ АЗРЕ: Овако је мучила и клала Србе – палила их је, клала, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слова „С“

Ни свом старијем брату није казао ништа о намери да нас напусти.

– Тог дана када је отишао ништа није наговештавало да се неће вратити. Нормално је разговарао са нама, питао ме је: Еј, тата, шта мислиш да ли ми је готова лична карта? Непрестано размишљам о њему, страшне мисли ми падају на памет па молим свакога ко може да ми помогне да сазнам шта ми је са сином да ми се јави – апеловао је несрећни отац.

Сви они који нешто знају о несталом младићу могу се јавити на телефон његовог оца 061 3040927 или Полицијској управи у Нишу.

СВИ ТРАГОВИ ВОДЕ У ПОДГОРИЦУ: АНБ припремала терен за дестабилизацију Србије

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УЗАВРЕЛА ИРАЧКА ГРАНИЦА: Ово је права истина о опсади америчке базе у Сирији!

КИЈЕВ НАПАДА КРИМ СА МОРА: Украјина планира да врати полуострво, ОД ПУТИНА ТРАЖЕ СТО МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА!

(ФОТО) ВЕЛИКЕ АКЦИЈЕ МУП ШИРОМ СРБИЈЕ! Заплењена ОГРОМНА количина дроге, ухапшено 15 особа

ЈОШ НИЈЕ ПОКУПИО НАГРАДУ Ово је права истина о ЛОТО милионеру из Оџака

Извор: telegraf.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
28°
Sat