Printscreen
Политика Србија

(ФОТО) ОГЛАСИО СЕ РАДУЛОВИЋ ПОСЛЕ ПОРНО СКАНДАЛА: Ево шта је рекао

Лидер покрета доста је било подржао свог посланика!

Ово предавање не смете да пропустите! Први пут у Београду!

Саша Радуловић данас је подржао свог посланика Душана Павловића и својим признањем шокирао пратиоце на друштвеним мрежама.

– Коначно да потврдим нешто и из блатоида: Душан јесте човек од највећег поверења. ДЈБ заиста често делује преозбиљно, некада и напорно и досадно. Али држава јесте озбиљан посао. И да, понекад погледамо и неки „Arrangement“,, година по избору – навео је он између осталог на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер.

(ВИДЕО) ШЕФ ФБИ СЕ ПОКАЈАО ШТО НИЈЕ ПОВЕРОВАО ОВОМ СРБИНУ: Дошао да их упозори на напад, избацили га напоље! 2 МЕСЕЦА КАСНИЈЕ СВЕ СЕ ОБИСТИНИЛО!

Подсећања ради, народни посланик ДЈБ-а у Скупштини Србије и професор ФПН-а Душан Павловић направио је прави гаф када је на свом Твитер профилу поставио фотографију из порно филма.

НЕНАД ЈЕЗДИЋ РАСПАЛИО ПО РИЈАЛИТИЈИМА: Не знам ко тих гов…а више може да се нагута?

У Сечњу пада власт?! Опозициони лидер Вукашин Баћина ексклузивно за Говори Србија

Након што је схватио шта је урадио, он је обрисао тај твит, а касније је на свој профил, веровали или не, поставио анкету „Како вам се свиђа мој порнић?“, покушавајући да ствар окрене на шалу. Само што је његова шала далеко од смешног. Више је тужно, а чак и забрињавајуће помислити да ови људи имају икакву амбицију да воде нашу државу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Цена Мајдана: Како је Украјина постала најсиромашнија земља Европе

ЛАЗАНСКИ: САД и Европа више не мисле исто – ЗА БРИСЕЛ ЈЕ АМЕРИКА ПОСТАЛА ПРОБЛЕМАТИЧНИ ЏИН!

ХАГ МИ НУДИО ПРОМЕНУ ИДЕНТИТЕТА АКО ОПТУЖИМ МИЛОШЕВИЋА: Шокантна исповест Николе Шаиновића!

Извор:  Alo.rs, govorisrbija.rs

Оставите коментар