Printscreen
Забава

(ФОТО) О ЊИМА ЋУТЕ КО ЗАЛИВЕНИ! НИКАД НЕ СПОМИЊУ СВОЈЕ ПРВЕ СУПРУГЕ: Војин Ћетковић је пре Слободе волео водитељку, а ОВАЈ глумац је жену лешио од батина да је завршила на ОПЕРАЦИЈИ

Није реткост да у везу уђу две личности из јавног живота. То се десило са већином наших познатих глумаца који су одлучили да тим женама кажу и судбоносно да. Али то што су јавне личности не мора да значи да ће брак и успети што су поједини доказали. О бившим женама и браковима многи глумиц не говоре готово никада.

Вучићу, шта је то што Срби траже, а да им не припада?!

Војин Ћетковић

Међу њима је и глумац Војин Ћетковић који је био у браку са водитељком Наташом Миловановић, али су се после неколико година разишли. Она је отпутовала у Париз, а он је љубав пронашао поред Слободе Мићаловић са којом има и две дивне ћерке. У интервјуима не помиње свој први брак.

НОВА ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! ШЛЕПЕР СЕ ЗАКУЦАО У АУТОБУС, ИМА МРТВИХ!

FOTO: FEJSBUK

(ВИДЕО) ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ: ШЛЕПЕР СЕ ЗАКУЦАО У АУТОБУС! Погинуо возач камиона, једанаест особа повређено, међу њима и ДЕТЕ!

Жарко Лазић

Глумца и водитеља Жарка Лазића је супруга оптужила за злостављање, а он о томе није волео да прича.

Брнабићева писала Рами, а одговор стигао од — Харадинаја!

– Волела сам га много, међутим, он је излазио, враћао се кући пијан, није га било по два-три дана. Кад бих му приговорила, избијале су свађе и туче. Због његових батина сам имала операцију испод ока, јер ме је гађао пластичном флашом која је била пуна – изјавила је пре неколико година Ксенија.

Марко Живић
Био је у браку са водитељком Наташом Павловић. Развели су се и остали у веома добрим односима што данас није тако чест случај.

МИСТЕРИЈА ЛАЖНОГ ДАНИЕЛА МИЛИЋА Послао Рогановића и Вилотијевића до пасажа где их је ЧЕКАО УБИЦА, а он остао „да плати рачун“

PRINTSCREEN

(ФОТО) ДЕМОНСКИМ СИЛАМА ХОЋЕ ДА СРУШЕ ВУЧИЋА! Најежићете се кад видите једну фотографију са протеста опозиције, болесније од овога не може!

Горан Радаковић
Био је у браку са глумицомДубравком Мијатовић са којом има и ћерку.

Уклоњено цвеће са Трга Крајина у Бањалуци

PRINTSCREEN

Младић (21) везао, тукао и сатима силовао старицу (79) у Зајечару: Еко колико година робије му прети!

Бранислав Лечић
Прва супруга глумца је Ивана Вујадиновић. Они имају ћерку Ану, а Ивана се после развода удала за млађег мушкарца Она је недавно родила пето дете.Она је недавно родила пето дете.

НЕЗАПАМЋЕНИ ИНЦИДЕНТ НА ЛИНИЈИ 65, БЕОГРАЂАНИН ОСТАО У ШОКУ: Ушао сам у аутобус и одмах спазио возача како куца СМС и пуши! А ОНДА ЈЕ НАСТАЛА НОВА ДРАМА

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОК! Нагло захладнело у целој Србији, ево где све ће бити падавина!

Бесног Пса на челу Пентагона наслеђује — цивил

АМФИЛОХИЈЕ УПОЗОРАВА: Наследници богоубица терају монахе и монахиње СПЦ из Црне Горе!

УХАПШЕН УБИЦА ИЗ РУШЊА! Изрешетао познаника код Ибарске магистрале!

ПОЛИЦИЈА О ХАПШЕЊУ ДРАГИЧЕВИЋА: Није тачно да је повређен приликом привођења и да му је сломљена рука!

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар