PREENTSCREEN
Забава

(ФОТО) ЊЕГОВЕ ПЕСМЕ ЈЕ ПЕВАЛА ЦЕЛА ЈУГОСЛАВИЈА: 90-их је од једног наступао могао да купи стан, ауто и јахту, а ево чиме се данас бави!

Игор је владао музичком сценом деведесетих.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СУДАР У ЦРНОЈ ГОРИ! Српкиња тешко повређена!

Игор Тодоровић, познатији јавности као Доктор Иги, владао је музичком сценом 90-тих. Готово да не постоји особа која не зна његов хит „Очи боје дуге“ која га је винула у сам врх звезданог неба.

(ВИДЕО) СРБИЈА НАБАВЉА ПУМЕ! Један од најмоћниијх ХЕЛИКОПТЕРА НА СВЕТУ браниће наше небо!

„Ја сам деведесетих био пун као брод, зарађивао по 30.000-40.000 марака месечно. Мени су најлепше године у животу управо те деведесете, био сам млад, уживао сам, доста путовао, зарадио много пара и најлепше од свега је што сам их зарадио поштено, никоме нисам украо, ни отео. Имао сам три аутомобила, јахту, глисер. У то време сам могао по 15, 20 другара да водим на скијање, радило се јесте, али се и уживало“, рекао је у једном једном приликом Доктор Иги.

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ ЈЕ СИЛОВАО ДРУГ ЊЕНОГ СИНА А ОНДА ЗАПРОСИО: Рекао ми је Твој муж је силовао моју жену, сад ћу ја тебе!

PREENSCREEN

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О МЛАДОЈ СРПКИЊИ САРИ ВИДАК ЗАТОЧЕНОЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Разговарао сам са министарком Кубуровић, Србија чини колико може!

Игор је нестао са сцене и данас је професор физичког васпитања. Сличну судбину доживеле су разне звезде деведесетих, а многи су тада зарађивали управо оволике цифре и готово сви су говорили да су деведесете, познатије и као време хиперинфлације, за певаче ипак биле плодоносне. Песме Доктор Игија се и данас слушају, а цифре које је је зарађивао на наступима 90-тих су вртоглаво биле високе.

(ВИДЕО) Испливао снимак на ком Игуман САВА ЈАЊИЋ другује са шиптарским терористом Агимом Чекуом и његовим јастребовима из УЧК!

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У ЗАЈЕЧАРУ Старицу везао завесом, брутално тукао, а потом силовао! Комшиница је нашла у локви крви!

МИЛОШ ЈЕ ПОГИНУО, А СНЕЖАНА ЈЕ 36 ДАНА У КОМИ: Нова одлука суда у случају Црногорке која је покосила веренике из Србије у Бечићима!

(ФОТО/ВИДЕО) ШТА ЈЕ ЧОВЕК АКО ИЗГУБИ СВОЈУ ОТАЏБИНУ! Ово су пилоти страдали 1999. по којима ће се ЗВАТИ НОВИ МИГОВИ!

ШОКАНТНО Познати музичар покушао да СИЛУЈЕ Драгану Мирковић

ШОК ИНТЕРВЈУ! ДР ГРУЈИЧИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: О наркомафији, корупцији у здравству, надрилекарима и томе КО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик: Америка и УСАИД подривају Републику Српску

Вашингтон блокирао руску имовину вредну стотине милиона долара

(ВИДЕО) СРБИЈА НАБАВЉА ПУМЕ! Један од најмоћниијх ХЕЛИКОПТЕРА НА СВЕТУ браниће наше небо!

Дачић: Албанцима ће се испунити жеље „кад на врби роди грожђе“

ПРОГОНИТЕЉУ СРБА СПОМЕНИК УСРЕД ЗАГРЕБА: Хрватска наставља са ширењем идеологије зла и мржње!

(ВИДЕО) ИСПЛИВАО ВИДЕО СНИМАК: Отац Сава Јањић закуцао судбину Срба оптужених у Хагу?!

espreso.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun