Америка Свет

(ФОТО) НИКАД ОБЈАВЉЕНА ФОТОГРАФИЈА: Једна мајка је случајно ухватила тренутак после УДАРА АВИОНА у Куле близнакиње

11. септембар 2001. године је дан који се људима широм света урезао у сећање. То је био најсмртоноснији терористички напад на тлу Америке, а око 3.000 људи је погинуло када су два авиона улетела у Куле близнакиње.

Током свих ових година, у јавности су се појављивале многе слике овог напада, међу којима је било и оних које су фотошоповане и нису заиста приказивале стварне ужасе.

(ВИДЕО) СТУДЕНТ ИЗ СРБИЈЕ ПИТАО ДУГИНА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ПОБЕДИТИ АМЕРИКАНЦЕ: Његов одговор ће вас одушевити

Стога је разумљиво да се јавља скептицизам сваки пут када се појави нека нова фотографија 11. септембра.

Слично се догодило и када је један корисник Редита поставио једну такву слику. На њој је приказан дечак, а у позадини се могла видети једна од Кула близнакиња из које је куљао густ дим, очигледно снимљена непосредно после напада.

(ВИДЕО) Није се знало ко кога туче: Фудбалери у бруталном обрачуну са хулиганима у Холандији!

„Зовем се Остин Сансон и живим на Менхетну, а ово је моја слика из 2001. године. Имао сам тада 4 године. За све који се питају да ли је слика лажна или не, нажалост, могу вам рећи да је веома стварна“, написао је младић са Редита.

Бес у Подгорици: „Беране преселити у Србију“!

Објаснио је да га је тог јутра мајка сликала и да верује да је успела случајно да ухвати призор неколико тренутака после удара авиона. Пошто се на слици могу видети људи како мирно шетају, претпоставља се да у том тренутку још нису знали о каквој се страхоти ради.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Возач курирске службе ухапшен јер је наводно пријавио лажно разбојништво да би задржао украдени новац

(ВИДЕО) УЗБУНА У НАТО, ПУТИН ДОВЛАЧИ РАКЕТЕ У МОСКВУ: Улицама престонице транспортују се ракетни системи, али не из разлога ОД КОГА АЛИЈАНСА ЗАЗИРЕ!

Хапшења због дроге и уцене

Извор: Курир

Оставите коментар