Регион

(ФОТО) НЕВИЂЕН ХОРОР: Иван (19) одсекао себи руку и ногу, а да није ни писнуо!

Босанскохерцеговачка јавност шокирана је језивим случајем који се прекјуче догодио у Бранковићима код Жепча, када је Иван Слишковић (19) секиром одсекао себи руку и ногу и лекари му се боре за живот.

У породичној кући Слишковића, где се догодио овај стравични случај, Иванову мајка Ружа била је схрвана од бола и једва причала. Рекла је да се њен син чудно понашао још од уторка. Причао је неповезано, а она се због тога много бринула.

ВАДИТЕ ДЕБЕЛУ ГАРДЕРОБУ, ПОСМРЗАВАЋЕМО СЕ: Широм Србије облачно и све хладније, а ево какав је викенд пред нама

„Имао је чудне мисли… То се дешавало на моменте. Чак је и он сам говорио да се чудно понаша“, кроз сузе прича Ружа љубећи Иванову фотографију на личној карти.

Каже да је Иван тешко подносио што су његова браћа успела да се запосле, а он није. Завршио је за бравара, одрадио праксу у једној жепачкој фирми и од тада ништа.

„Стално ми је говорио да њега нико неће и да не може да ради. Али нисам могла ни да помислим да ће да уради овако нешто“, каже Ружа.

Ружа не крије да живе у тешким условима и да су једна од сиромашнијих породица у овом крају.

ПОТРЕСНО! ОТЕЛИ СУ МИ СИНА ИЗ ПОРОДИЛИШТА: Срела сам га после 30 година на улици

„Живим од 130 марака (65 евра) месечно. То нам је све, да се прехранимо. Како да моје дете очекује бољи живот с таквим, минималним примањима“, каже она.

Кобног дана све је, тврди Ружа, било у најбољем реду. Њен син Иван узео је секиру, и рекао да иде себи да “скине сланину”, и отишао на спрат куће.

„Како се није појављивао, послала сам сина да провери шта ради. Кад је отишао на спрат куће, имао је шта и да види“, каже Ружа.

Призор на спрату куће био је застрашујући. Син Иван лежао је у локва крви. Одмах су позвали Хитну.

„Кад сам видела шта је урадио себи позлило ми је. Он је себи секиром одсекао руку и ногу. Ударио се у пределу испод колена и код чланка, а потом на руци код лакта и код шаке. Ужас!, кроз сузе прича несрећна мајка.

(ФОТО) ЗАВЕТНИЦИ ПОНОВО УДАРИЛИ на прозападне НВО!

Додаје да је Иван до тренутка доласка Хитне изгубио више од три литра крви, а да сумња како су његови психички проблеми наследни.

„Нажалост, бојим се да се ради о генетици. Покојни отац и фамилија с његове стране имали су, такођер, психичких проблема. Нешто му је кликнуло у глави. Одсекао је себи ногу и руку, а да није ни писнуо“, истиче Ружа.

И док лекари страхују због могуће инфекције и док је неизвесно хоће ли хирурзи успети да му поново зашију одсечене делове тела, мајка Ружа се боји најгорег.

„Дај, Боже, да ми се кући врати жив! Не верујем да ће успети да га спасу, изгубићу своје најмлађе дете“, викала је она.

ХАОС НА СУЂЕЊУ ЛЕГИЈИ! УЛЕМЕК БЕСНЕО: За..бавате ме већ 17 година! Срамота ме је ваше срамоте

Пре него што је себи одсекао руку и ногу, Иван је у уторак искасапио мачку и пса у непосредној близини породичне куће.

„Тачно је. Недалеко од куће искасапио је мачку и пса. Нисам то схватала заозбиљно, приписивали смо то његовом чудном понашању. Ни сањала нисам да ће сутрадан то да уради себи“, каже Ружа.

РЕКЛАМА
МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ: Одговор Женама у црном, ЛДП, Саши Јанковићу, Наташи Кандић и њиховим подружницама

Одговор Женама у црном, ЛДП, Саши Јанковићу, Наташи Кандић и њиховим подружницама.

Posted by Милица Ђурђевић Стаменковски on Friday, 23 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Трамп прети Северној Кореји „фазом два“

Младеновић: Метро више није само обећање и маштање

Полиција нашла опроштајно писмо нападача на Амбасаду САД у Подгорици

Извор: Аваз/Курир

Фото: printscreen Avaz.ba/D. Pašalić

Оставите коментар