Printscreen
Србија Хроника

(ФОТО) НАЂЕНО ТЕЛО НЕСТАЛЕ СТУДЕНТКИЊЕ АЛЕКСАНДРЕ: Била у граду са пријатељима, и само нестала! Изашла из таксија, па скочила у Дунав?

Тело Александре Божић (20), студенткиње из Новог Сада, пронађено је касно синоћ, поред обале Дунава, у близини чарде “Шаран“, између Петроварадина и Сремских Карловаца.

Харадинај бесан: Само Путину одговара промена граница!

Александра је нестала 4. августа, након што је отишла у кафану „Лазин салаш“ у Улици Лазе Телечког у Новом Саду.

Александри се сваки траг изгубио око два сата иза поноћи, а њена породица и пријатељи су одмах били забринути због нестанка, пошто, како кажу, она никада раније није одлазила а да им се не јави. Међутим, исте те вечери када је Александра нестала, очевици су полицији пријавили да девојка одговара опису
Александре Божић, четрдесет минута пошто је она последњи пут виђена и скочила с Моста слободе у Дунав.

Војска на готовс: Једини могући одговор Београда на претње из Приштине

Изашла из таксија

– Према речима сведока, девојка је на мосту изашла из таксија, и одмах прескочила ограду и скочила у воду. Одмах су ангажовани рониоци жандармерије, који су два дана претраживали реку – каже наш извор.

Вест о нестанку младе Новосађанке брзо се проширила друштвеним мрежама, а њен брат Лука Божић рекао је да је она у петак с њим изашла у град.

АВИОНИ У ВАЗДУХУ Војска надлеће југ Србије

– Била је са мном у граду и само је нестала. Нестанак смо одмах пријавили полицији. Звао сам све њене пријатеље, познанике, објавио на свим друштвеним мрежама и нико је није видео. Има два мобилна телефона, али је све време недоступна на оба броја. Никада се није десило да тако нестане – каже забринути Лука, Александрин брат.

Nestala devojka Aleksandra Božić u Novom Sadu, poslednji put vidjena u lazinom salasu u laze teleckog, visoka 169cm,…

Posted by Лука Божић on Saturday, 4 August 2018

Недоступни телефони

Како сазнајемо, Александра је у петак с братом и пријатељима изашла у провод у „Лазин салаш“ и до два сата иза поночи све је било у најбољем реду.

ЗАСТАВА СА ГРБОМ СРБИЈЕ ЗАБРАЊЕНА ЈЕ ЗА СВАДБЕ И ПРОСЛАВЕ: Какве су казне и када српска тробојка СМЕ ДА СЕ УПОТРЕБЉАВА!

– Били смо у локалу, сви смо били расположени. Она је у једном тренутку устала од стола и отишла. Никоме то није било чудно, јер смо помислили да је кренула до тоалета. Ме|утим, како је дуго није било, забринули смо се и почели да је тражимо – каже једна познаница нестале девојке.

Према њемим речима, убрзо су почели и да је зову на мобилне телефоне, али су оба броја била недоступна.

– То нам је пробудило сумњу да се нешто дешава, јер се она увек јављала на телефон. Кад смо се уверили да није отишла кући нити код другарица, њен брат Лука позвао је полицију и пријавио нестанак. Александра је дивна девојка, није

ЕКСКЛУЗИВНО: ЗМАГО ЈЕЛИНЧИЧ поручује Србији – „Брисел ће наставити да вас уцењује! Окрените се себи!“
склона проблематичном понашању, нити се дружила са сумњивим људима. Она је једна нормална млада девојка и није имала никаквих проблема – каже.


Студира на два факултета
Вредна је и фина особа

Како сазнајемо, Александра Божић је била студент Филозофског факултета и Факултета техничких наука у Новом Саду.

– Она је вредна и дивна особа. Свако ко је познавао зна је као фину, васпитану и паметну девојку. Због тога никоме није јасно зашто је ово урадила. Нити можемо да поверујемо да је то истина. Сви смо се надали да је жива. Да анђео каква је она била никада не би тако нешто урадила. Зашто Александра? Зашто? – каже јецајући пријатељица.


(ВИДЕО) Јуниори Србије прваци Европе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПАРА ВРТИ ГДЕ БУРГИЈА НЕЋЕ Израелци нам открили зашто су њихови авиони били на прослави „Олује“ у Книну

(ВИДЕО) ТУРИСТИ СУ ЗАНЕМЕЛИ Овакву пијавицу нисте видели ни у филмовима, ко год је посматрао био је запањен

Украјински медији: Где је Порошенко побегао

ОВО ЈЕ ДРВО СВИХ ДЕМОНА, А МНОГИ ГА СРБИ ИМАЈУ У ДВОРИШТУ! Крије мрачне симболе, а у исто време ЛЕЧИ најљуће ране!

ЕВО ШТА СЕ ЗАПРАВО ДОГОДИЛО У КАФИЋУ ГДЕ ЈЕ УБИЈЕН ОГЊЕН ИКАЧ: Очевици до детаља испричали како је дошло до убиства! Огњенова мајка рекла нам је његове ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri