Фото: Дадо Ђилас/Илустрација
Регион

(ФОТО) НА ХРВАТСКОЈ ГРАНИЦИ ХАПСЕ СРПСКЕ ВОЗАЧЕ: Камионџије на великим мукама

Због, како наводе, неисправне царинске пломбе, коју на возила поставља Управа царина Србије, Хрвати траже од наших превозника да плате 2.800 евра или иду у затвор

Хрватски цариници свакодневно заустављају српске превознике и пишу им казне од 2.800 евра с образложењем „неисправност србијанске царинске пломбе“!

ОДМОТАВА СЕ КЛУПКО! Адвоката Мишу Огњановића убио је НОСАЧ КОВЧЕГА?

Плаћа се одмах, на лицу места, а оном ко то не уради прекршајни суд ће новчану казну заменити мером затвора. Возачи страдају ни криви, ни дужни, јер је пломба царинско обележје и не стављају је они, већ Управа царине Србије!

Без обзира на то, казна коју пишу Хрвати води се на особу која је била за воланом, због чега потпуно неправедно возачи остају на граници по два дана, док не обезбеде новац за плаћање.

КАКО ХРВАТСКЕ ФИРМЕ ОКУПИРАЈУ ВОЈВОДИНУ?!

Милош Благојевић, власник фирме „Флеш трак транс“, рекао је за Курир у среду да је више његових возача имало проблем на граници због пломбе.

– Цариници терете возача, а не фирму, и ти људи су у великом проблему, остају на граници по неколико дана. Приведени су као криминалци, држе их на царини међу шверцерима, не дају им ни да се истуширају на врућини од 30 степени. Судија из Вуковара ме је звала и буквално ме је молила да платимо. Страшно је што се терете огромним казнама, уместо да врате возило назад ако сматрају да је та пломба неодговарајућа – каже Благојевић и додаје да се ово дешава на граничном прелазу Бајаково и да цариници ни на шта друго нису имали примедбе, али да су возачи и возила задржани.

ДРАМА У ГУЧИ Трубач направио општи хаос, његов син морао ОДМАХ да допутује из Мађарске

ФОТО: УПРАВА ЦАРИНА СРБИЈЕ

 

(ВИДЕО) ДОЗЛОГРДИЛО МУ! Префарбао пуну линију како би могао „легално“ да скреће

Из Управе царине Србије кажу за Курир да су упознати с жалбама возача.

– Све пристигле жалбе разматрају се врло темељно и у току су провере неискоришћених пломби како би се установило да ли је реч о могућој злоупотреби. Царинска пломба служи као врста обезбеђења да до отварања товара неће доћи док он не стигне на крајње одредиште. Пломбу на товарни део камиона постављају искључиво цариници, који су дужни да провере да ли је чврсто затворена и о томе сачињавају записник. Ми имамо сазнања и о случајевима када, након надлежности царинских органа, неко због покушаја злоупотребе насилно отвори механизам и тада он више није у првобитном стању.

ПУЦАНО НА СРПСКУ ПОРОДИЦУ НА КОСОВУ Метак прозујао поред деце док су сакупљала покошену траву!
Из Царинског уреда Осијек до закључења броја нисмо добили одговоре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ГОЦЕ ТРЖАН О УБИЈЕНОМ КУМУ: Желим да се извиним његовој породици, да кум није био повезан с нама…

ШОКАНТНО!!! ТРАМП ЖВАКАО ПА ПРОГУТАО ПОВЕРЉИВА ДОКУМЕНТА!

Вулин поручио Шојгуу: Србија никада неће увести САНКЦИЈЕ РУСИЈИ!

У ЈАКОВУ ИЗБОДЕН МЛАДИЋ! Нападач у бекству!

(ФОТО, ВИДЕО) Невиђени скандал у Србији, наложена хитна истрага: Ко је браћи Русима увалио отровне кајсије и брескве?

УХАПШЕН ЈАГОДИНАЦ Покушао да прода 23 тоне поквареног меса из Бразила

(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО Бахатог возача „ламборгинија“ ПОЛИЦИЈА ОПЕТ ЗАУСТАВИЛА у центру Београда

Курир

Оставите коментар