Printscreen
Свет

(ФОТО/ВИДЕО) НА ГУГЛУ ПРОНАШАО НЕСТАЛИ МАЛЕЗИЈСКИ АВИОН: Због стања олупине било је јасно зашто је место пада морало да буде тајна!

Аустралијски инжењер Питер Мекмехон, који има искуства у истрази несрећа, недавно је изнео тврдњу да је уз помоћ "Гоогле Еартх" апликације пронашао остатке малезијског авиона МХ370 који је нестао за време лета 2014. године.

Објављени су НЕВЕРОВАТНИ подаци о томе како је гласала руска војска

Како тврди Мекмехон, олупина авиона налази се 16 км јужно од острва Раунд, које се налази 22,5 км северно од Маурицијуса, у делу океана који раније није био претраживан.

У својим тврдњама отишао је и корак даље, кад је рекао да верује да су амерички званичници одбили да претраже то подручје, али и да је олупина пуна рупа од метака.

Ухапшен због насиља над братом и претњама породици

Четири америчка истражитеља послата су у Аустралију како би радили на случају МХ370, али Мекмехон сматра да су сакрили кључне информације.

„Постарали су се да све добијене информације остану скривене од јавности, чак и наше владе, али зашто? Они не желе да пронађу авион, јер је пун рупа од метака. Његово проналажење само би отворило додатна питања“, рекао је Мекмехон.

(ВИДЕО) АМЕРИКАНАЦ НОКАУТИРАО ХРВАТА: Општа туча кошаркаша Сплита и Задра

Како је рекао, информације је послао Аустралијском заводу за транспорт и сигурност (АТСБ), а тамо нису могли у потпуности да искључе могућност да је заиста реч о несталом малезијском авиону.

Према првобитним подацима, малезијски авион МХ370 пао је у Индијски океан шест сати после полетања. Нестало је свих 239 путника заједно са члановима посаде.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА У ЦИРКУСУ! Члан „Цирqуе ду Солеил“ умро после пада током представе

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОК У НЕМАЧКОЈ! ОФИЦИР БУНДЕСВЕРА ТРАЖИ АЗИЛ У РУСИЈИ: Провалио где Амери крију нуклеарке, САДА МУ ЈЕ ЖИВОТ ПАКАО!

МАЈКА НАШЛА СВОЈЕ УКРАДЕНО ДЕТЕ У СЕЛУ ОРАШАЦ КОД ОБРЕНОВЦА: Кад сам је видела, знала сам да је моја!

ПРОЦУРИЛИ УЖАСНИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ПРИНЦА ЧАРЛСА: Пријатељи који су га звали у госте тешко су се покајали, а шта је тек радио баштованима!

Извор: Курир

Оставите коментар