Rst/Printscren
Политика Србија

(ФОТО) МИСТЕРИЈА ЦРНОГ КОФЕРА ПРЕДСЕДНИКА РУСИЈЕ Сви гледају у Путина и Вучића, а нико није приметио човека који иде иза њих! Од торбе коју носи у рукама дрхти свет!

Председник Русије Владимир Путин допутовао је у Србију, а на београдском аеродрому га је дочекао председник Србије Александар Вучић.

(ФОТО) НОВА ПОДВАЛА ОПОЗИЦИЈЕ: Да су редовно ишли у Храм, знали би за улаз из Катанићеве

Ни четврти по реду Путин у Београд није дошао без чувеног кофера са шифрама за нуклеарно оружје Русије.

Увек где год се Путин креће иза њега је руски специјалац који носи црни кофер у коме се налазе шифре за покретање једног од најмоћнијег оружја на свету.

Наиме, то је „атомски коферчић“ у коме се налази уређај везе помоћу којег руски председник може да лансира ракете са атомским бојевим главама. Путин се не одваја од кофера чак ни током посета другим земљама.

СРБИЈА ЧЕКА ПУТИНА! Авион председника Русије ЛЕТИ ИЗНАД СРБИЈЕ – ПРАТЕ ГА МИГОВИ НАШИ МИГОВИ!

Назив овог кофера је Чегет и део је аутоматског система за команду и контролу руске стратешке нуклеарне снаге назване Казбек. У тајанственом коферу руског председника се налази уређај везе помоћу којег може да лансира ракете са атомским бојевим главама.

ХАРАДИНАЈ УДАРИО НА ПУТИНА ПРЕД ДОЛАЗАК У БЕОГРАД! Окомио се на њега због једне изјаве, лидер Русије неће веровати својим ушима шта му је зликовац рекао!

Printscreen

Направљен је током администрације Јурија Андропова раних осамдесетих. Кофер је „стављен у службу“ Михаила Горбачова када је преузео дужност председника у марту 1985. године. Он је повезан са специјаним комуникацијским системом под кодним називом Кавказ, који „подржава комуникацију између високих владиних званичника у моментима када се доносе одлуке о употреби нуклеарног оружја. Прикључен је на Казбек који обухвата све појединце и агенције укључене у команду и контролу стратешке нуклеарне снаге“.

Начин на који су француски медији известили о доласку Путина у Србију погађа право у срж српско-руских односа!

Руском председнику је кофер при руци у сваком тренутку. Обично се претпоставља, мада се не зна са сигурношћу, да овакав исти кофер поседују и министар одбране и начелник Генералштаба. Генералштаб добија сигнал и иницира напад на основу ауторизације кодова за лансирање нуклеарног арсенала.

25. јануара 1995. године, у Норвешком ракетном инциденту, активиран је као одговор на Брант XИИ четворофазну звучну ракету коју су покренули норвешки и амерички научници. Тада је нуклеарни кофер коришћен и то је једини пут када је био у припреми за напад.

(ФОТО) Српски „мигови“ са прозора Путиновог авиона!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОЧЕКУЈУ ГА КАО БОГА: Хрватски медији овако ИЗВЕШТАВАЈУ о ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ Београду и ОТКРИВАЈУ шта СРБИЈА ДОБИЈА

ДАЧИЋ: Путин не доноси решење за КиМ, он нас пита које је!

(УЖИВО) ПУТИН ВУЧИЋУ: Много сте учинили за развој наших односа – ЗАТО ЋУ ВАМ ДОДЕЛИТИ ОРДЕН!

НЕВИЂЕН УЖАС У КРАЉЕВУ У замрзивачима Опште болнице ПРОНАЂЕНО 13 МРТВИХ БЕБА!

Руски теретни брод заплењен у Британији

(ВИДЕО, ФОТО) ВУЧИЋ И ПУТИН НА ГРОБЉУ ОСЛОБОДИЛАЦА: Председници положили венце и одали пошту палим јунацима

Извор:  

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
30°
Sat