Спорт

(ФОТО) МИСТЕРИЈА ЗВАНА МЕСИ: Сви се питају како Лео троши своје богатство! Зарађује 7 милиона месечно, живи ВАН ОЧИЈУ ЈАВНОСТИ!

Због пада, па успона на Мундијалу, Меси је опет тема број 1 у фудбалском свету.

Лионел Меси је, судећи по Форбсовим листама, други најплаћенији спортиста планете, одман након Кристијана Роналда. Ипак, Бизнис инсајдер наводи како Меси није типична јавна личност, и да је прилично „затворен“. Ипак, његово трошење милиона не може да прође незапажено.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

Vuelta a casa/ going back home

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Меси је прошле године зарадио 81,4 милиона долара. Његов нови уговор са Барсом вредан је 826 милиона. „Са стране“ заради око 28 милиона годишње. Нравно, мисли се на кампање и спонзоре.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Да је свом тиму неопходан показује и податак да тим који би презео Месија морао да плати 340 милиона долара тиму из Барселоне. Иако је екстремно богат, Меси живи ван очију јавности. Ипак није успео да сакрије Масерати вредан 240.000 долара.

Ретко даје изјаве које нису везане за фудбал, мада је недавно био у центру скандала – оптужен је због утаје пореза.

ГОРАН БУЊЕВЧЕВИЋ ИЗГУБИО НАЈВАЖНИЈУ БИТКУ: Спортски директор Фудбалског савеза преминуо у 46. години од последица излива крви у мозак

На Инстаграму се не понаша као типична јавна личност, закључују медији, па је прилично „опуштен“ када је у питању грађење бренда.

Feliz día amor, te amamos.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ожењен је Антонелом, земљакињом са којом је од 2008. године. Имају два сина чија имена носи на копачкама.

(ВИДЕО) НОВА СТРАВИЧНА ТЕОРИЈА ПРОПОВЕДНИКА СУДЊЕГ ДАНА: Крвави месец крајем јула значи крај света, имамо доказе у Библији!

Мистерија коју (не)намерно прави око свог имена помаже му на неки начин, закључује се, јер се о њему суди само на основу онога што покаже на терену. Кристијана Роналда пак, често оцењују и критикују и на личном плану.

Живи надомак Барселоне, али никада није престао да одржава свој родни дом у Аргентини.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИСТЕРИОЗНА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ: Мајка умрла у болници, ћерка је пекла и злостављала!? Девојку сместили у „Лазу“

Путин на јесен у Србији

Север на удару Приштине: Режија да се прогласи „агресија Србије“

ИСПОВЕСТ СРПСКОГ МЛАДИЋА РАЊЕНОГ НА КОСОВУ „Албанац ми је РЕПЕТИРАО пиштољ испред очију, а онда ЗАПУЦАО“

(ВИДЕО) АНАЛИЗА ЦИА: ПУТИН БРАНИ КОСОВО КАО ДА ЈЕ ЊЕГОВО: Американци у проблему, више неће моћи да раде шта хоће!

(ФОТО) ЕВО КО ЈЕ БРИТАНАЦ УБИЈЕН НА ЛЕТОВАЊУ У ХРВАТСКОЈ: Уго Вилсон (26) био је члан озлоглашене банде која је харала Лондоном!

Курир

Оставите коментар