Друштво Србија

(ФОТО) МИЛОШ ЈЕ НАРУЧИО РУЧАК У РЕСТОРАНУ КОД ШИДА: Кад су му донели пљескавицу ЖЕЛУДАЦ МУ СЕ ПРЕВРНУО

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ поручила Вучићу: „Неће се Срби рађати, ако предате Косово!“

Милошу Берићу (35) из Ердевика пресео је ручак кад је у уторак, како тврди, у ресторану „Агро Папук“ у селу Кукујевци код Шида нашао најлон кесу у пуњеној пљескавици!

СРАМОТА: Соња Лихт би што пре да се решимо Косова, а ево зашто

– Кад сам почео да сечем храну, видео сам да је нешто чудно. Кад, унутра најлон кеса. Уместо да буде пуњена шунком и качкаваљем, напунили су је кесом и, да не поверујете, ћевапима! Срамота! Ја сам позвао девојку која ми је донела храну и питао хоће ли газда да ми се извини, али њему очигледно не пада на памет. Он се јако бахато понаша према свима, рачуна да је изнад свих нас, да смо ми нико и ништа и да може да гази по нама. Зато сам решио да све пријавим инспекцији и новинама – каже Берић.

ПРЕМИНУЛА СЕКРЕТАРИЦА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА: Ево шта је Мира рекла о њој!

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ИЗ ПОЖАРА У ЗЕМУНУ ИЗВУКЛИ СЕФ СА 18 МИЛИОНА €: Ватрогасцима стигло хитно наређење! Испитује се да ли је експлозија подметнута

Покушали смо да ступимо у контакт с власником „Агро Папука“, али он јуче није био у локалу. Запослени су рекли да немају овлашћење да дају изјаве.

(ФОТО) ФОТОГРАФИЈА О КОЈОЈ ЈЕ БРУЈАО СВЕТ Када се Легија придружио Аркановој Гарди догодила се ЈЕДНА велика промена, а чувени тигар је заправо…

КРИСТИЈАН СЕ ОГЛАСИО ИЗ ЗАТВОРА ЗАБЕЛА: Ево шта је рекао о „куму“ Чеди

– То вероватно није истина. Ми смо сви били друга смена, не знамо за тако нешто. Даћемо ваш број газди, па може да се јави – рекли су радници.
Међутим, до закључења броја он се није јавио. А ми објављујемо рачун и фотографије пљескавице пуњене најлон кесом, које нам је послао Берић.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА ТАМАРУ ЂУРИЋ И ПРЕТРЕСАЛА ЊЕН БМW X6! Више од пола сата чешљали старлетин ауто, па је одвели ПОД РОТАЦИЈОМ!

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЦРНОГОРСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ У КНИНУ СЛАВИО „ОЛУЈУ“: Причао сам са Иваном, након оног што ми је рекао, остао сам нем!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ 40 ГОДИНА СВАКОГ ДАНА САДИО ПО ЈЕДНО ДРВО: Од пустиње је направио нешто невероватно, а његове речи су лекција за цео свет!

ЦАРИНА ЗАПЛЕНИЛА ВЕЛИКУ КОЛИЧИНУ НЕИСПРАВНИХ МЕДИКАМЕНАТА: Откривено 200.000 кутија фалш лекова опасних по живот!

БЕОГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! ЗАРАЖЕНИ КОМАРЦИ НА 47 ЛОКАЦИЈА: Вирус западног Нила прети на овим местима!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun