Printscreen
Друштво Србија

(ФОТО) МИЛЕНКО (67) ЈЕ АПСОЛУТНИ ХИТ У СРБИЈИ: Пољопривредник из Ариља свакога дана дели аутограме, а разлог је ВИШЕ НЕГО ОЧИГЛЕДАН!

Тешко да је иједан обичан пољопривредник дао толико аутограма, попио гратис пића по шоферским бирцузима и престоничким ресторанима и био чашћен разним бенефицијама као Миленко Чакаревић (67) из ариљског села Миросаљци.

Да га чељад и најближи не ословљавају именом, каже ликом верна реплика Срећка Шојића, заборавио би како се зове.

Printscreen

(ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА Давор (23) страдао у тешкој несрећи, кад су возачу (18) урадили алко-тест шокирали се!

Улица, кафана, пијаца, вашар, весеље, ред за шалтером – где год се Миленко затекне и младо и старо подвикује: „Ено Шојића“, убеђени да је измишљени лик међу њима. Заболи Миленка често глава од убеђивања да он није тај и да само личе.

– Одем на свадбу – сви се сјате око мене. Више мене има на сликама него младенаца. Заустави ме полиција – уопште не траже документа, само отпоздраве „срећан пут, господине Шојићу“. Одем да платим струју – пуштају ме преко реда да Шојић не чека. Седнем у кафану – стиже десет тура за Шојића. Кажем „хвала, грешка је, нисам то ја“, а они вичу: „Јеси, јеси, немој да нас лажеш“. Тргујем на пијацама у Београду, Новом Пазару, Ужицу, Босни и за мојом тезгом увек гужва. Неки би да купе од Шојића, некима занимљиво да је Шојић за тезгом, окрећу се, траже камеру, мисле да се снима серија. И мало оних што ме зна по имену ословљава ме са „Шојићу“ – вели Чакаревић.

Printscreen

ИЗРЕШЕТАЛИ ГА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Убијени Миша бранио два главна човека српског и црногорског подземља?!

Свугде, осим у његовим Миросаљцима, води борбу да докаже да изглед зна да завара. Напорно му јесте, али због тога није ни изненађен ни увређен.

– У Бајиној Башти ме на пијаци среле неке ђевојке и оће да се сликају са Шојићем, па бога зови. Шта ћу, пристанем, кад оне избаце фотографије на тај интернет. Видела моја Танкосава, па ме кињи: „Ти рече да си отишао да тргујеш, а оно се вадаш са женскадијом!“ Велим, пусти ђецу, драга моја Лепа Шојић. Знам и ја да пред најтврдоглавијима направим спрдњу, извадим онај телефон што сам платио 200 динара на бувљаку, а други прст турим у уво да им зачиним ужитак – каже старина.

ДА ЛИ ЈЕ МАКЕДОНИЈА СРПСКА ЗЕМЉА?! 30 ЧИЊЕНИЦА КОЈЕ НИСТЕ ЗНАЛИ!

Физички је пљунути Шојић, а у души сушта супротност. Вредан, виталан, предан, искрен. Нешто попут Пантића, с тим што је шерет за разлику од неуротичног млађег референта. Није капетан „на белу“ лађу него „на камион“. Кад сврати на „пићанце“, зна добро да забекрија. И у политици се окушао, додуше нижеразредној, није допливао до Скупштине, био је одборник у Ариљу. Испод жита, куне се, ништа у животу није радио.

Printscreen

Гутовић: Јеси ли ти ја?

Једаред је Миленко био у Чачку да гледа представу Ланета Гутовића.

– Узе ме неки човек под руку и одведе у просторију где се глумац спремао за наступ. Лане, сав забезекнут, погледа ме па се окрену у огледало, пита: „Јеси ли ти ја?“. Право да ти кажем, одговорим, ни сам не знам ко је ко. Изљубисмо се, упознасмо… Више пута смо се чули, обећао ми је да ћемо радити заједничку представу. И ја бих у глумце, што не бих, да одиграм неку сцену, пољопривреда је хлеб са седам кора, а ионако личим на Шојића – каже весељак из Миросаљаца.

Скандалозно откриће: Лажно Путиново писмо које Американци злоупотребљавају у кампањи

Код Чакаревића у кући је 13 чељади у четири генерације. Сад му на уму како да га праунучад не запамте као Срећка Шојића него Миленка Чакаревића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИТАР ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ! СРБИН ТЕМА ДАНА НА ОСТРВУ: Енглески великан за Смедеревца не жали милионе!

ДРАМА НА НЕБУ Авион полетео из Ниша а онда је путнике почео да гуши дим, ПИЛОТ МОРАО ОДМАХ ДА СЛЕТИ!

(ВИДЕО) Туча песницама: Жене у буркама сукобиле се насред улице

ВЕЛИКА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА! Терзић: Да се не увреде комшије, али наш и њихов пласман у Лигу шампиона су неупоредиви

Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто