Политика Србија

(ФОТО) ЛИБЕРАЛНЕ БЉУВОТИНЕ НА САЈТУ БЕОГРАДА: ИСМЕВАЈУ ОТПОР БОМБАРДОВАЊУ, ШИРЕ НАТО ПРОПАГАНДУ

Док већина званичних презентација градова има искључиво информативни карактер и преноси актуелности из тих општина, сајт Београда, што је недопустиво, обилује и идеолошки острашћеним материјалом!

ОДАКЛЕ МУ ПАРЕ? Од сиротог студента у поцепаним патикама до БАХАТОГ МИЛИОНЕРА!

У рубрици „упознајте Београд – историја“, која је видно истакнута, налази се прегршт либерално уређених информација, са јасним циљем приказивања режима Слободана Милошевића као однародованог,диктаторског и репресивног, а опозиције као слободарске, уз страшну манипулацију получињеницама у ту сврху!

ЛУКАШЕНКО ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ – Војска Србије добила четири „мига-29” од Белорусије

Међутим, у одељку који се тиче НАТО бомбардовања, брутално се исмева и ниподаштава херојски отпор Београђана који су чували мостове и као проверена истина износи претпоставка да је Милошевић намерно жртвовао раднике РТС-а. У спорном пасусу пише:

(ФОТО) ЛУКА ОСТАВИО ДОКАЗЕ ЗА СОБОМ: Возач бентлија шуровао са овим ОПАСНИМ МОМЦИМА

„Режим Слободана Милошевића је чак и најтрагичније тренутке у новијој историји српског народа користио за безочну партијску пропаганду и обрачунавање са неистомишљеницима. Окупљање великог броја Београђана на антиратним концертима на Тргу републике за кратко време претворено је у јефтин пропагандни трик за камере РТС-а, јер је број посетилаца нагло опао. На Ускрс је, испред свог стана, убијен новинар Славко Ћурувија, као резултат незапамћене режимске медијске и полицијске хајке вођене против свих политичких опонената. Иако су све медијске куће евакуисане из мирнодопских просторија, трећа смена радника РТС-а је очигледно намерно остављена у згради у Абердаревој улици, како би њихова трагедија послужила у пропагандне сврхе.“

Зашто је америчка „тврђава-звер“ која је свргла Садама опет упалила моторе?

Истовремено, ниједном речју се не спомињу ужасни НАТО злочини, неоправдана агресија и бројне цивилне жртве, односно „колатерална штета“ и у самој престоници!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРПКИЊА ОТИШЛА У КАЛИФОРНИЈУ, ПА ПРОНАЂЕНА МРТВА НАСРЕД УЛИЦЕ! Полиција је у 6.50 сати добила позив! Он је затекао Драгану на кућном прагу, све остало је и даље МИСТЕРИЈА!

(ФОТО) СУМЊИВА СМРТ НА ЗВЕЗДАРИ! Пронађен мушкарац (43) у локви крви!

ОПЕТ БИ ДА КОЉУ СРБЕ! Усташе у Јасеновцу развиле заставу „ЗА ДОМ СПРЕМНИ“!

Узаврело на Арктику: Запад тражи од Русије Северни морски пут

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
26°
Sun
26°
Mon
26°
Tue