Foto: Alo!
Србија Хроника

(ФОТО) ЛЕПА БАРБАРА ЈЕ БИЛА ЗАШТИТНО ЛИЦЕ БЕОГРАДА За ћерком голмана Партизана лудели су сви, појављивала се у спотовима, а Лука Бојовић је само због ње…

Шпански медији опседнути причом о "лепој Барбари и принцу криминалцу"

(ВИДЕО) ДИРЉИВО: Црногорски кошаркаши славе победу СРПСКИХ ЈУНИОРА, док МИЛОВИ ОФИЦИРИ ВЕЛИЧАЈУ ОЛУЈУ!

Док је живела у Београду, Барбара Бојовић важила је за једну од најлепших жена српске престонице. Као кћерка Петра Бороте, чувеног голмана „Партизана“ и „ОФК Београда“, живела је попут принцезе. Борота је неретко после спектакуларних голова које је постизао на стадионима ОФК-а и „Партизана“ знао да ухвати под руку супругу и своје две кћеркице, и одведе их на Вождовац у посластичарницу.

ПИСМО ЦРНОГОРСКОМ ОФИЦИРУ ПРИСУТНОМ НА ПРОСЛАВИ “ ОЛУЈЕ „

Из „татине школе“ Барбара Борота изашла је као одличан ђак. Због атрактивног физичког изгледа и спремности да свакоме све „скреше у брк“, врло брзо је постала „заштитно лице Београда“. Па ипак, није се превише експонирала; на наговор пријатеља, појавила се у неколико музичких спотова, а онда се посветила животу у илегали.

(ФОТО) ТУГА НА МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Рониоци нашли тело младића који се синоћ преврнуо са кајаком!

Захваљујући атрактивном физичком изгледу и мушким приступом животу, Барбара је брзо запала за око Луки Бојовићу, члану Арканових „Тигрова“. Тек пристигао са ратишта, напојен причама о српском јунаштву, необуздан и хировит, Лука схватио је да мора да буде „мањи од макова зрна“ не би ли Барбара попустила и постала његова девојка.

Ирена погинула са момком у Црној Гори, а онда јој од ТУГЕ УМРО ОТАЦ: Сада је осванула ПОРУКА која КИДА ДУШУ

О њиховој вези мало се причало и писало. Чини се да шпанска полиција има највише информација о брачном животу озлоглашеног Луке и његове лепе супруге, која му је родила троје деце.

Foto: Marko Metlaš

Брачни пар Бојовић живео је у Валенсији мирним, повученим животом. Трудили су се да никоме не буду „трн у оку“; па чак и када су живели на различитим адресама, љубави и пажње међу супружницима није мањкало.

ОТКРИВЕНА ТИТОВА НАЈВЕЋА ТАЈНА?! Лажног Дражу су водили на суђење, а прави је све време био ОВДЕ! А ево и где је сахрањен четнички вођа!

После спектакуларне акције хапшења Луке Бојовића и једном ресторану у Валенсији, шпански полицајци обелоданили су да су „дигли Луку тако што су претходно пратили његову жену“. Установили су да она са децом живи у изнајмљеном стану у туристичком насељу Фајнстрат, али да често напушта место пребивалишта. Пратили су је и закључили да се састаје са Луком. Шпанци су га укебали у једном рестрорану, а он је у камеру, са лисицама на рукама, послао пољубац својој жени.

(ВИДЕО) ПОСЛЕ КНЕЛЕТОВЕ СМРТИ У БЕОГРАДУ МУК: Али онда је на бину изашао Џеј и посветио му ОВУ ПЕСМУ! Публика на Сајму углас скандирала КНЕЛЕ, КНЕЛЕ!

По Лукином хапшењу, шпански медији врвели су од романсираних прича о „лепој Барбари која живи са српским криминалцем“, запитавши се „зашто тако лепа жена не живи мирним животом“.

Тајне љубавне поруке

Комшије су описивале Барбару као неупадљиву жену, добру домаћицу и пожртвовану мајку, апсолутно посвећену деци, њиховом школовању и хобијима. Очито да је Лука дотирао дечје одласке на пливање, тенис и фудбал, јер, како полиција тврди, Барбара од новца зарађиваног као власница посластичарнице „Ице Цреамс анд Десертс“ није могла деци да приушти персоналне тренере. Такву претпоставку изнела је и шпанска полиција, која је претходно проверила пословање Барбарине посластичарнице, али и њене банковне рачуне.

Полиција је преконтролисала и стан у ком је Лука живео. Тамо су пронашли Барбарина писма на којима су нацртана срца прободена стрелама. Овакви детињи изливи нежности најпре су насмејали полицајце, али када су прочитали садржај тих писама, схватили су да су она одговор на Лукине поруке које су биле исто тако интимне, нежне и топле као Барбарине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА Војислав се полио бензином у ходнику зграде, умро је у најгорим мукама, а поред угљенисаног тела пронађено је ОПРОШТАЈНО ПИСМО

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НЕМАЊА КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Младић био са братом када им се кајак преврнуо, а онда је настала драма…

Сурови НАТО експеримент над Србима

73 године откако је ,,Мали дечак“ убио 140.000 људи

ДСС напушта коалицију са СНС, не искључују улазак у ЂИЛАСОВ ТАБОР!

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun