Printscreen
Спорт

(ФОТО) КАКВА ГРЕШКА ХРВАТА Црвену звезду пребацили у Лигу Европе у групу са Динамом, али бруталан одговор је убрзо уследио!

Србија ће ове године имати представника у Лиги шампиона након што је Црвена звезда играла нерешено са Салцбургом у гостима 2:2.

Погинуо лидер ДНР-а Александар Захарченко

Наиме, након што је Динамо Загреб испао од „младих момака“ из Швајцарске у квалификацијама за Лигу шампиона, медији у Хрватској су пренели да је потенцијални противник „модрима“ у Лиги Европе Црвена звезда, коју је тек чекао судбоносни меч.

Експлозија у центру Доњецка

Printscreen

Међутим, Звезда је прошла даље, а Динамове снове срушили су Јанг Бојси за само три минута, али то није прошло некажњено од стране „делија“.

(ФОТО) СКАНДАЛ У КОТОРСКОМ СУДУ! Судија и сведоци сву кривицу свалили на Српкињу!

Треба истаћи да је најзаслужнији за пролазак Црвене звезде Хрват Марин Понграчић из редова Салцбурга који је намерно згазио Милана Павкова и тим дивљачким чином натерао бледе играче црвено-белих да покажу зубе што је на крају резултовало пласманом у Лигу шампиона након 26 година.

АРИФИ ПРЕТИ КРВАВИМ СУКОБОМ: Или ће се цела „Прешевска долина“ припојити Косову или ће АЛБАНЦИ НАСТАВИТИ РАТ СА СРБИЈОМ!

Коментари су се само ређали, али најбољи је убедљиво био:

(ФОТО) Руски специјалци у Србији: Задатак од 20 милиона долара, а вреди и много више

„Да ли знате правило УЕФА према коме клуб који се пласирао у Лигу шампиона не може да наступа у Лиги Европе као и правило да три европска шампиона не могу да буду у истој групи са тамо неким клошарским клубом из Загреба“

Јељцин о повратку Крима у састав Русије: „Они желе да га врате… То је грађански рат“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕЋУ НИ ЧИТУЉУ, НИ СЛИКУ НА СПОМЕНИКУ: Житељи Поповца код Ниша у неверици после шокантне смрти фине и тихе средњошколке (17) и њеног ПИСМА!

СТРШЉЕНОВИ ПУНЕ АМБУЛАНТЕ ПО СРБИЈИ Број пацијената се не смањује, угрожени су сви, а откривен је узрок зашто их ове године има више него икада!

Фејсбук открива сукоб Тачија и Харадинаја због дијалога с Београдом

ИЗВОЗ ОДБРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ У 2017. ЧАК 569 МИЛИОНА ДОЛАРА: Очекује се да ће ове године бити већи од 600 милиона

Извор: alo.rs

Оставите коментар